ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Δυστυχώς οι Ηγεσίες αλλάζουν, στην Αστυνομία όμως η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Χρόνια τώρα ακούμε Υπουργούς να μιλάνε για Αστυνομικούς στον δρόμο, Αρχηγούς να υπογράφουν διαταγές για μείωση επιτελείων, όμως στην πράξη δεν γίνεται τίποτα Η Αστυνομία είναι βυθισμένη στον βούρκο της αναξιοκρατίας και αδιαφάνειας
Έγγραφο της Ένωσης προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο, κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ (μέσω ΠΟΑΣΥ) για τα ληγμένα αλεξίσφαιρα στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
Σε συνέχεια των ενεργειών της Ομοσπονδίας μας για την προστασία του αστυνομικού προσωπικού από τον κορωνοϊό και των σχετικών εγγράφων μας, σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η 1647/20/1097975 από 28-05-2020 εγκύκλιος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, σε εφαρμογή ανάλογης απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών, που αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ειδική άδεια απουσίας ομάδων αυξημένου κινδύνου και στη χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού - επαναλειτουργία σχολείων - λοιπές διευκολύνσεις γονέων από την προσεχή Δευτέρα, 1η Ιουνίου 2020.
Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων του ο Υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης επιχείρησε να βάλει μία τάξη ξεκινώντας από τις ειδικές υπηρεσίες.Στην αρχή υπήρξε απομάκρυνση συναδέλφων μας προς την Διεύθυνση Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουν το καθεστώς παραμονής τους και τι θα γίνει.Αναμένουν τα συμβούλια τα οποία θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος του μήνα
Δελτίο Τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μετά την χθεσινή δολοφονική επίθεση κατά Αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη. Το αφήγημα της αστυνομικής βίας κατά πολιτών στη Θεσσαλονίκη, καταρρίφθηκε εν μια νυκτί μετά την χθεσινή δολοφονική επίθεση κατά Αστυνομικών, η οποία συνοδεύτηκε από φθορές σε δεκάδες σταθμευμένα οχήματα συμπολιτών μας. Το γνωστό τρίπτυχο «πορεία διαμαρτυρίας - επίθεση κατά των Αστυνομικών - βανδαλισμοί» εκπληρώθηκε για ακόμα μια φορά, κι αποκάλυψε τις προθέσεις αυτών των ατόμων.
Δελτίο Τύπου της Ένωσης για το νέο πάρεργο που ανατίθεται στην Ελληνική Αστυνομία και αφορά στον έλεγχο της χρήσης μασκών από τους πολίτες. Η προσφιλής τακτική της Πολιτείας που μετατρέπει τον Αστυνομικό σε «παιδί για όλες τις δουλειές», αυτή τη φορά εφαρμόζεται για τον έλεγχο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας από τους πολίτες και την επιβολή προστίμων.
Πρόταση της Ένωσης προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, με κοινοποίηση στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, μέσω ΠΟΑΣΥ, με θέμα την ανάγκη δημιουργίας συστήματος για την ηλεκτρονική πληρωμή των τροχονομικών κλήσεων. Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί, Εν μέσω επέλασης της πανδημίας, ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται το ντόμινο των επιπτώσεων της σε όλο τον κόσμο. Πολλοί τομείς της καθημερινότητάς μας έχουν μεταβληθεί και όπως φαίνεται, οι αλλαγές ήρθαν για να μείνουν. Όλοι μας, πρέπει να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα που προωθεί, μεταξύ άλλων, τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω διαδικτύου.
Οι Έλληνες Αστυνομικοί μαχόμαστε στην πρώτη γραμμή για την προστασία των συνόρων της χώρας μας και θα παραμείνουμε εκεί για όσο χρειαστεί. Με κάθε μας δύναμη, θα αντιταχθούμε στις σύγχρονες μεθόδους καταπάτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Ουσιαστική συνάντηση εργασίας σύσσωμης της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και κλιμακίου της Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο (αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης»), με στόχο την επιτάχυνση - βάσει χρονοδιαγράμματος - της επίλυσης χρόνιων και υπερώριμων αιτημάτων μας.
Έγγραφο της Ένωσης προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, μέσω ΠΟΑΣΥ, με κοινοποίηση 1) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, 2) Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ και 3) Διευθυντή Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. Αριστείδη ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ, για τα νέα υπηρεσιακά δεδομένα στη ΔΑΚΑΘ λόγω της επέκτασης του αεροδρομίου "Μακεδονία", τα οποία επιβάλλουν την αύξηση των οργανικών θέσεων και του προσωπικού.
Το Α’ Ψυχοσάββατο κάθε έτους τιμούμε τους συναδέλφους μας, που έδωσαν τη ζωή τους προασπίζοντας την δημόσια ασφάλεια και την ειρηνική διαβίωση των Ελλήνων πολιτών.
Η προσέλευση των συναδέλφων στην χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της Ένωσης, ήταν μεγαλύτερη από ποτέ και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι δυο αίθουσες γέμισαν με χαρούμενα παιδικά πρόσωπα και φωνές.
Το Προεδρείο της Ένωσης ευχαρίστησε θερμά τον κ. ΤΖΙΟΛΑ Θεόδωρο, ο οποίος αυτόβουλα και ανιδιοτελώς δώρισε 20 αλεξίσφαιρα γιλέκα στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσέλαβε ως νέο έμμισθο δικηγόρο τον κ. Σωτήριο ΤΕΡΖΟΥΔΗ για να παρέχει τις υπηρεσίες του στα μέλη της Ένωσης. Υπενθυμίζουμε ότι οι δικηγόροι της Ένωσης, προστρέχουν και αναλαμβάνουν όσες ποινικές και πειθαρχικές υποθέσεις ανακύπτουν εν ώρα υπηρεσίας, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τα εγγεγραμμένα μέλη.
Απίστευτο και όμως ελληνικό. Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κρατάει στα συρτάρια δωρεά ιδιώτη αξίας 30-35 χιλιάδων ευρώ για νέες στολές.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει μια σειρά επισκέψεων-συναντήσεων με υπηρεσιακά και πολιτικά πρόσωπα της πόλης, με στόχο την ενημέρωσή τους για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ΓΑΔΘ που απαιτούν παρέμβαση για την επίλυσή τους. Οι ενέργειες αυτές, δεν εξαντλούνται στα όρια του θεσμικού τους χαρακτήρα, αλλά είναι μια συντονισμένη προσπάθεια για ανάδειξη των προβλημάτων μας.
Η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία στο Αστυνομικό Μέγαρο της ΓΑΔΘ. Κατά τη διάρκειά της, προσήλθαν 75 αιμοδότες κι ενίσχυσαν με ανάλογο αριθμό φιαλών αίματος, την Τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσεχές μέλλον, αυτή η προσφορά μπορεί να αποβεί καθοριστική και ζωτικής σημασίας για την υγεία των μελών μας και των οικογενειών τους.
Συνεδρίασε χθες, 26 Αυγούστου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την Εκτελεστική Γραμματεία και για τα οποία έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και το Νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας κ. Χάρη ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ. Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στην κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη,
Σήμερα, 08-08-2019, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών, κ. Βασίλη ΠΑΝΤΑΖΗ, πραγματοποίησε επίσκεψη στα Γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε. και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. κ. Δημήτρη ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, καθώς και με την Υπεύθυνη του
Πριν από αρκετό καιρό, είχαμε αναδείξει τον τρόπο, με τον οποίο Αστυνόμος που υπηρετεί επί 13 χρόνια στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζει συγκεκριμένη μερίδα συναδέλφων. Ειδικότερα, αφού διέλυσε την ομάδα που εργάζονταν οι ανωτέρω συνάδελφοι και είχε αποδεδειγμένα τεράστιες επιτυχίες, χωρίζοντας τους σε διαφορετικές βάρδιες,

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/7c8b24e941e631bcb420681ee838caa1.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία
cache/resized/6f3ca76d38c600652897d216f1553c5e.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης,
cache/resized/0b4b5f2b0b56dda9b72db0c7f0d822ea.jpg
Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή... Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο θάνατος των ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ και
cache/resized/d38d4f19403de5db0a2fb9edf70faa18.jpg
Παρέμβαση για τα θέματα της εγκληματικότητας και των «χίλιων» προβλημάτων, που όπως αναφέρει
cache/resized/73933ecb3ebfd7b1dd1ffc03b068a9f8.jpg
Διάλυση βάρεσε το Α.Τ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης!! Παρά τις όποιες ενέργειες της Ένωσης, η
cache/resized/ca6524e44667d5e50053bca9b76b84a5.jpg
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον
cache/resized/3ea005ab50c4d12857ae99991a5dbb6e.jpg
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών
cache/resized/5e8be3a5df566eadc822622f3a6c64a6.jpg
Αίτημα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για είσοδο των

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...