Η εκδικητική συμπεριφορά εναντίον συναδέλφων στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης (Μαλγάρων) συνεχίζεται!!


Πριν από αρκετό καιρό, είχαμε αναδείξει τον τρόπο, με τον οποίο Αστυνόμος που υπηρετεί επί 13 χρόνια στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζει συγκεκριμένη μερίδα συναδέλφων. Ειδικότερα, αφού διέλυσε την ομάδα που εργάζονταν οι ανωτέρω συνάδελφοι και είχε αποδεδειγμένα τεράστιες επιτυχίες, χωρίζοντας τους σε διαφορετικές βάρδιες,

θεωρούσαμε ότι με την επιστροφή του νυν Διοικητή στην υπηρεσία, το θέμα είχε λήξει εκεί.
Δυστυχώς διαψευστήκαμε, αφού με την πρώτη κιόλας ευκαιρία, η συγκεκριμένη αξιωματικός απέδειξε ότι έχει φανερή εμμονή με τους προαναφερόμενους συναδέλφους.Με αφορμή την ενίσχυση της νέας υπηρεσίας που ανακοίνωσε η Γ.Α.Δ.Θ., η εν λόγω αξιωματικός, η οποία σημειωτέον αναπληρώνει τον Διοικητή που απουσιάζει σε άδεια αυτό το διάστημα, πρότεινε για απόσπαση έναν εκ των συναδέλφων αυτών, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε σταλεί και σε άλλες αποσπάσεις θεωρούμενες ως δυσμενείς. Όπως βέβαια ενημερωθήκαμε η αρχική πρόταση της ήταν για έτερο εκ των παραπάνω συναδέλφων, ο οποίος όμως είναι μεγάλος ηλικιακά και έτσι της ζητήθηκε να τον αλλάξει με άλλον νεότερο.
Είθισται σε όλες τις υπηρεσίες σε περίπτωση που υπάρχουν τέτοιες αποσπάσεις, η διοίκηση να λαμβάνει υπόψη τον αριθμό μετακινήσεων που έχει σταλεί έκαστος, έτσι ώστε να υπάρχει μια σειρά και να μην δημιουργούνται αδικίες, διαχωρισμοί και έριδες μεταξύ του προσωπικού. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και ενώ η ίδια έτυχε να εκτελεί υπηρεσία με τον προτεινόμενο συνάδελφο, δεν του ανέφερε καν το γεγονός, ούτε βεβαίως έλαβε υπόψη της το γεγονός ότι ο προς απόσπαση συνάδελφος διαμένει στην Πιερία και η σύζυγος του είναι έγκυος.
Όπως γίνεται φανερό τέτοιου είδους αντιδεοντολογικές και αντισυναδελφικές συμπεριφορές εν έτει 2019, δεν τιμούν κανέναν αξιωματικό, καθόσον η αντικειμενικότητα, η νομιμότητα και η δικαιοσύνη, θα πρέπει να χαρακτηρίζουν την πράξεις τους, έτσι ώστε αυτές να είναι στο πλαίσιο του διοικητικού δικαίου για να μην θεωρηθούν <<εκδικητικές>>.
Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του νέου Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να επιληφθεί προσωπικά επί του ζητήματος, κάτι το οποίο δεν έπραξαν οι προηγούμενοι, οι οποίοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να κρύψουν ένα υπαρκτό μεγάλο πρόβλημα κάτω από το χαλί.

Τέλος, ζητάμε την δυναμική παρέμβαση της Ένωσης μας, ώστε τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές να εκλείψουν και να επικρατήσει η λογική, η δικαιοσύνη, η ανθρωπιά και επιτέλους να μπει ένα τέλος στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν εργαζόμαστε στο τσιφλίκι κανενός, υπηρετούμε την Ελληνική Αστυνομία και την ελληνική κοινωνία και αν κάποιοι πιστεύουν ότι έχοντας υπηρετήσει πολλά χρόνια σε μια συγκεκριμένη υπηρεσία, αποκτούν ιδιοκτησιακά δικαιώματα σε αυτή, κάνουν τεράστιο λάθος γιατί η Ελληνική Αστυνομία είναι το σπίτι και η οικογένεια όλων μας.

 

ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/b201d83b2fa3689cc5fc68844cdc923f.jpg
Για ποια μέτρα μιλάμε;;; Χθες το βράδυ ομάδα ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια περιπολίας εντοπίζει δύο
cache/resized/29f60daee34776895c35fd1691299835.jpg
Και αν οι προηγούμενοι έδειξαν με κάθε τρόπο ότι δεν μας υπολογίζουν, αυτοί που μας "λατρεύουν" μας
cache/resized/383389158ef78fca93dfd4ba2edf235f.jpg
Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή
cache/resized/21b1b220817d25363ac4a8ffc54696ef.jpg
Δυστυχώς δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε λίγα 24ωρα από την αποχώρηση όλων αυτών που επιχειρούσαν επί
cache/resized/491bf6a12daae0c183e9080e8c9467b4.jpg
    Αναφορικά με τη συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση δράση της Επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΑ»,
cache/resized/e27d36db1b0c5a4f5f6e8ccb4c8dcfd8.jpg
Τα μέτρα αυστηροποιούνται σε όλο τον κόσμο και στην χώρα μας για να προστατευθούν οι πολίτες από
cache/resized/833f096a6c5ad4c87db00581efe068cb.jpg
Έγγραφο της Ένωσης προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ (μέσω ΠΟΑΣΥ) σχετικά
cache/resized/6b8f05e604f0eca84e356076402ef98f.jpg
Έγγραφο προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ (μέσω ΠΟΑΣΥ),

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...