%PM, %22 %481 %2019 %13:%Μαϊ

ΣτΕ - Δώρα

Η σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει ως συνταγματικές τις περικοπές των δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και του επιδόματος αδείας αποτελεί ασφαλώς μία δυσμενή εξέλιξη, που επηρεάζει -έστω και έμμεσα- και τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχέδιο νόμου περί ρύθμισης οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης, τη φορολογική διοίκηση, τους ΟΤΑ και άλλες διατάξεις, που προωθείται προς ψήφιση από τη Βουλή των

Κατηγορία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Αντισυνταγματικότητα και του εν ισχύ -τρίτου κατά σειρά- μισθολογίου των Σωμάτων Ασφαλείας προοιωνίζει η απόφαση 852/2019 του ΣΤ’ Τμήματος του ΣτΕ, που δημοσιεύθηκε εχθές το βράδυ και παραπέμπει την υπόθεση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, λόγω μείζονος σπουδαιότητας.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με αφορμή το θόρυβο, αλλά και την ιδιαίτερη διάσταση που έχει λάβει τον τελευταίο καιρό το θέμα της δικαστικής διεκδίκησης των επιδομάτων εορτών και αδείας, η Ομοσπονδία μας επικαιροποιεί την ενημέρωσή

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού της Χώρας στην 83η ΔΕΘ, αλλά και η δημιουργία από την Κυβέρνηση «κλίματος», ύστερα από την από καιρό, προγραμματισμένη και πολυδιαφημισμένη έξοδο της Χώρας από τα

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οξυμένα προβλήματα των υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας και του ανθρώπινου δυναμικού αυτών, απασχόλησαν σήμερα τα προεδρεία μας σε κοινή σύσκεψη, ενόψει των κυβερνητικών εξαγγελιών, με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης

Κατηγορία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν στο κλιμάκιο της EUROCOP οι εικόνες ντροπής και αίσχους από το Κέντρο Υποδοχής & Ταυτοποίησης της Μόριας, αλλά και όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής αυτοψίας

Κατηγορία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Τους τελευταίους μήνες γίναμε όλοι μάρτυρες της κλιμάκωσης των οργανωμένων επιθέσεων με βόμβες μολότοφ, εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε

Κύριε Αρχηγέ,

Ο χαρακτηρισμός του ανωτέρω θέματος απευθύνεται προς αυτούς που τον αποδέχονται, για τις διοικητικές τους αποφάσεις, που οδήγησαν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας εκ νέου, σε συνθήκες εργασιακής

Κατηγορία Ε.Α.Υ.Θ. & Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Συνάδελφοι,

Σας γνωστοποιούμε την υπ' αριθ. 1588/18/625885 από 28/03/2018 διαταγή του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων (Διεύθυνση Προστασίας Συνόρων) που εκδόθηκε κατόπιν επισταμένων ενεργειών της

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι, με την υπ' αριθ. ΓΔΟΕΣ/1/1/62-α από 29-01-2018 απόφαση του Υπουργού μας, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Β-401) την 09-02-2018,