Δημοσιεύθηκε η απόφαση 852/2019 της διευρυμένης – 7μελούς σύνθεσης του ΣΤ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας, με την οποία κρίνεται άκυρη, λόγω αντισυνταγματικότητας, η Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ, που εφαρμόζει τις διατάξεις του ν. 4472/2017, για το μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας από την 01-01-2017 μέχρι και σήμερα.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σήμερα, 08-08-2019, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών, κ. Βασίλη ΠΑΝΤΑΖΗ, πραγματοποίησε επίσκεψη στα Γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε. και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. κ. Δημήτρη ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, καθώς και με την Υπεύθυνη του

Κατηγορία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Το πρώτο, μετά το σχηματισμό νέας κυβέρνησης, Γενικό Συμβούλιο, συνεδρίασε στην Αθήνα (30 - 31 Ιουλίου 2019) ενώ είχε προηγηθεί και η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, κατά την οποία τονίστηκε η αναγκαιότητα συνέχισης της ενωτικής μας δράσης, βάσει προτεραιοτήτων και χρονοδιαγράμματος.

Κατηγορία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Κοινή σύσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να συντονίσουν τον αγώνα τους, ενόψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας και των εξαγγελιών του για την οικονομική πολιτική της νέας Κυβέρνησης, που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Κατηγορία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο ΤΣΙΑΡΑ συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Δ.Σ. κ. Χρήστο ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ, και του επέδωσε Υπόμνημα στο οποίο περιλαμβάνονται οι θέσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος για τις επιβαλλόμενες τροποποιήσεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και του Ποινικού Κώδικα, που είχαν νομοθετηθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση, προκαλώντας την κατακραυγή της κοινωνίας.

Κατηγορία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Στο πλαίσιο των ενεργειών της Ομοσπονδίας μας, αναφορικά με την εύρεση λύσης στο πρόβλημα του αποκλεισμού των τέκνων αστυνομικών από βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, σήμερα, 17-07-2019, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ιωάννη ΒΡΟΥΤΣΗ και επικοινώνησε

Κατηγορία Ε.Α.Υ.Θ. & Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Χθες, 03-07-2019, δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (Β-2763) η Υπουργική Απόφαση για την υπαγωγή στην ασφάλιση του Κλάδου Υγείας Υπαλλήλων Αστυνομίας Πόλεων και λοιπών εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία και αύξηση των παροχών του Κ.Υ.Υ.Α.Π./Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στα μέλη του.

%PM, %22 %481 %2019 %13:%Μάι

ΣτΕ - Δώρα

Η σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει ως συνταγματικές τις περικοπές των δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και του επιδόματος αδείας αποτελεί ασφαλώς μία δυσμενή εξέλιξη, που επηρεάζει -έστω και έμμεσα- και τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχέδιο νόμου περί ρύθμισης οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης, τη φορολογική διοίκηση, τους ΟΤΑ και άλλες διατάξεις, που προωθείται προς ψήφιση από τη Βουλή των

Κατηγορία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Αντισυνταγματικότητα και του εν ισχύ -τρίτου κατά σειρά- μισθολογίου των Σωμάτων Ασφαλείας προοιωνίζει η απόφαση 852/2019 του ΣΤ’ Τμήματος του ΣτΕ, που δημοσιεύθηκε εχθές το βράδυ και παραπέμπει την υπόθεση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, λόγω μείζονος σπουδαιότητας.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με αφορμή το θόρυβο, αλλά και την ιδιαίτερη διάσταση που έχει λάβει τον τελευταίο καιρό το θέμα της δικαστικής διεκδίκησης των επιδομάτων εορτών και αδείας, η Ομοσπονδία μας επικαιροποιεί την ενημέρωσή

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού της Χώρας στην 83η ΔΕΘ, αλλά και η δημιουργία από την Κυβέρνηση «κλίματος», ύστερα από την από καιρό, προγραμματισμένη και πολυδιαφημισμένη έξοδο της Χώρας από τα

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οξυμένα προβλήματα των υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας και του ανθρώπινου δυναμικού αυτών, απασχόλησαν σήμερα τα προεδρεία μας σε κοινή σύσκεψη, ενόψει των κυβερνητικών εξαγγελιών, με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης

Κατηγορία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν στο κλιμάκιο της EUROCOP οι εικόνες ντροπής και αίσχους από το Κέντρο Υποδοχής & Ταυτοποίησης της Μόριας, αλλά και όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής αυτοψίας

Κατηγορία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Τους τελευταίους μήνες γίναμε όλοι μάρτυρες της κλιμάκωσης των οργανωμένων επιθέσεων με βόμβες μολότοφ, εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε

Κύριε Αρχηγέ,

Ο χαρακτηρισμός του ανωτέρω θέματος απευθύνεται προς αυτούς που τον αποδέχονται, για τις διοικητικές τους αποφάσεις, που οδήγησαν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας εκ νέου, σε συνθήκες εργασιακής

Κατηγορία Ε.Α.Υ.Θ. & Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Σελίδα 1 από 6

cache/resized/1aa00417c172f2183c419f795c02b891.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης, κ. Μιχάλη
cache/resized/3426d0260a0a40931b2a329c2fc038f5.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης συγχαίρει τον συνάδελφο, υπηρετούντα την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
cache/resized/24c07a8e9cc5f6c823c59592a5b3f950.jpg
cache/resized/dd984e36db87d29ca291d5afd4d4cd0f.jpg
cache/resized/c26c26ea03af5154be54fa9c0251e560.jpg
Η λογική και η αμεροληψία πρυτάνευσαν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων της ΓΑΔΘ. Τα μέλη