Με τεράστια συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Κύριο

Την Παρασκευή 20 Μάιου 2016 στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, η Ένωσή μας πραγματοποίησε τις

εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Στις εργασίες είχαν προσκληθεί και παρέστησαν, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ Νικόλαος, ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ Φώτιος, ο Β’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Μιλτιάδης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ Αβραάμ, η Διευθύντρια Κρατ. Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Αστ. Διευθύντρια κα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη, η Υποδιευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης Αστυν. Υποδιευθύντρια κα. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή, και ο Διοικητής Υ.Α.Τ. Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Γεώργιος ΓΚΑΜΠΡΑΣ.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κ. ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ κ. ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος, ο Γραμματέας Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ κ. ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Νικόλαος, οι Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, Γρεβενών, Ημαθίας, Καβάλας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Φλώρινας, Χαλκιδικής, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών/Παράρτημα Βορ. Ελλάδος κ. ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας της Λέσχης κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΤΣΑΛΗΣ Δημήτριος, εκπρόσωποι των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, Ειδικών Φρουρών Ν. Θεσσαλονίκης, και Συνοριακών Φυλάκων Θεσσαλονίκης.
Μετά την έγκριση του Διοικητικού και του Οικονομικού Απολογισμού από τα μέλη της Ένωσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης ΠΑΔΙΩΤΗΣ χαιρέτησε τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και ευχαρίστησε τους παρισταμένους.
Κατόπιν, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Νικόλαος ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ, και δήλωσε ότι από τη θέση του θα στηρίζει όσο μπορεί τις ενέργειες της Ένωσής μας.
Ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Κωνσταντίνος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ενημέρωσε τους συναδέλφους για τα τρέχοντα ζητήματα που μας αφορούν και τις ενέργειες της Ομοσπονδίας μας.
Εν συνεχεία, το Προεδρείο της Ένωσής μας βράβευσε τον πρώην Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Χρήστο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ για το συνολικό του έργο στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις συναδέλφων μας και ομαδικές βραβεύσεις Υπηρεσιών που προέβησαν σε κάποια εξαιρετική πράξη κατά την εκτέλεση ή εκτός υπηρεσίας, καθώς και συναδέλφων που τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας κατά τη διάρκεια καταδίωξης ή σύλληψης. Μια πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με μοναδικό σκοπό να αναδεχθεί το σημαντικό και αθέατο έργο των συναδέλφων μας, οι οποίοι με κίνδυνο ζωής και αυταπάρνηση υπερασπίζονται την δημόσια ασφάλεια των Ελλήνων Πολιτών.
Για τα τρέχοντα νομικά ζητήματα του Κλάδου μας, την νέα Απόφαση ΣτΕ και το νέο πολυνομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, τις οικονομικές, μισθολογικές και εργασιακές εξελίξεις, ενημέρωσε ο Νομικός Σύμβουλος Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χαράλαμπος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ. Για το νέο ασφαλιστικό τοποθετήθηκαν, επίσης, οι νομικοί κ. Δημήτριος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ και κ. Διονύσιος ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ. Τέλος, τα μέλη της Ένωσής μας και οι λοιποί παριστάμενοι έθεσαν ερωτήματα επί των τοποθετήσεων, τα οποία απαντήθηκαν πλήρως.
Το Προεδρείο της Ένωσής μας ευχαριστεί θερμά όλους τους προσκεκλημένους, αλλά κυρίως τα μέλη της Ένωσής μας που παρευρέθηκαν στις εργασίες του ανώτατου οργάνου μας.

Η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Αμφιθεάτρου μετά από πολλά χρόνια δίνει σε όλους μας την ελπίδα ότι ο αγώνας μας για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο, μόλις ξεκίνησε!

 

                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο
        Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
 ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος          ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/7c8b24e941e631bcb420681ee838caa1.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία
cache/resized/6f3ca76d38c600652897d216f1553c5e.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης,
cache/resized/0b4b5f2b0b56dda9b72db0c7f0d822ea.jpg
Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή... Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο θάνατος των ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ και
cache/resized/d38d4f19403de5db0a2fb9edf70faa18.jpg
Παρέμβαση για τα θέματα της εγκληματικότητας και των «χίλιων» προβλημάτων, που όπως αναφέρει
cache/resized/73933ecb3ebfd7b1dd1ffc03b068a9f8.jpg
Διάλυση βάρεσε το Α.Τ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης!! Παρά τις όποιες ενέργειες της Ένωσης, η
cache/resized/ca6524e44667d5e50053bca9b76b84a5.jpg
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον
cache/resized/3ea005ab50c4d12857ae99991a5dbb6e.jpg
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών
cache/resized/5e8be3a5df566eadc822622f3a6c64a6.jpg
Αίτημα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για είσοδο των

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...