Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παύση εργασιών μέχρι αύριο στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 00:18 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Σταματούν τουλάχιστον μέχρι αύριο οι εργασίες στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, όπου πρόκειται να δημιουργηθεί το κέντρο μετεγκατάστασης

προσφύγων, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Υπό των πίεση των διαμαρτυριών των κατοίκων (Διαβάστε κι ΕΔΩ) τα εξωτερικά συνεργεία έχουν αποχωρήσει από το σημείο, ενώ τα οχήματα του στρατού έχουν παραταχθεί κοντά στην είσοδο του στρατοπέδου, προκειμένου να είναι ορατά στους διαμαρτυρόμενους.

Οι κάτοικοι και οι διοικήσεις των δήμων έλαβαν την διαβεβαίωση από το ΓΕΕΘΑ, ότι μέχρι αύριο στις 14.00, δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο στρατόπεδο, καθώς εκείνη την ώρα είναι προγραμματισμένη συνάντηση της ΚΕΔΕ, καθώς και των δύο δημάρχων, Μίμη Φωτόπουλου και Αστέριου Γαβότση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα. Νωρίτερα, στις 13.00 ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Κάμμενο.

Να σημειωθεί πως οι κάτοικοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης σήμερα και αύριο, προκειμένου να σιγουρευτούν πως δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο στρατόπεδο.

www.thestival.gr

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...