Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνδικαλιστική δίωξη κατά του προεδρείου της Ε.Α.Υ.Θ.!

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 02:31 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Η απάντηση της διοίκησης στα καταγγελόμενά μας σχετικά με τις εσωτερικές μεταθέσεις της Γ.Α.Δ.Θ. ήταν η προφορική διοικητική εξέταση εις βάρος του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Θ. ΠΑΔΙΩΤΗ Δημήτρη και του

Γενικού Γραμματέα ΚΑΛΕΥΡΑ Αλέξανδρου! Στηρίζουμε τους συναδέλφους και συνυπογράφουμε την ανακοίνωση.

Η επιχείρηση φίμωσης της Ένωσης Θεσσαλονίκης είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητη.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας η άσκηση κριτικής για τα κακώς κείμενα και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των συναδέλφων που εκπροσωπούμε όσο και αν ενοχλεί κάποιους αυτό.

Επιμένουμε στα καταγγελόμενά μας και προκαλούμε τον οποιοδήποτε να ελέγξει αν όλα όσα γράφουμε είναι αληθή ή ψευδή.

Εμείς ουδέποτε σαν συνδικαλιστές δεν θα μπούμε σε συντεχνιακά παιχνίδια με κολακευτικές ανακοινώσεις υπέρ της διοίκησης ή ανακοινώσεις αερολογιών κατά της διοίκησης και ουδέποτε δεν θα επικαλεστούμε την συνδικαλιστική μας ιδιότητα για να καλύψουμε λάθη και παραλείψεις μας.

Γνωρίζουμε ότι να ασκείς τα συνδικαλιστικά σου δικαιώματα χωρίς πάρε δώσε δεν είναι σύνηθες αλλά εμείς σαν Α.Σ.Π.Α. αυτό τον δρόμο διαλέξαμε και δεν θα λοξοδρομήσουμε ότι και αν γίνει.

Γιατί εμείς το ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ το λέμε και το εννοούμε !!

Η ανακοίνωση της Ε.Α.Υ.Θ. για τις εσωτερικέ μεταθέσεις της Γ.Α.Δ.Θ.

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...