Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ δύο άτομα έπειτα από καταδίωξη

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 09:10 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες (27-12-2016), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταδίωξη, δύο ημεδαποί

ηλικίας 30 και 44 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της αντίστασης, των διακεκριμένων φθορών, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών και παράβασης του Κ.Ο.Κ..

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε, επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή του Δενδροποτάμου, εντός του οποίου επέβαιναν οι δύο ημεδαποί. Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν, ενώ κινήθηκαν προς την μεριά των αστυνομικών προκειμένου να τους παρασύρουν.

Ακολούθησε καταδίωξη έως την ευρύτερη περιοχή των Διαβατών, όπου οι δράστες κινούμενοι με μεγάλη ταχύτητα και εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προσέκρουσαν επανειλημμένως στο υπηρεσιακό όχημα που τους καταδίωκε, προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη.

Αφού ακινητοποιήθηκε το όχημα στην ίδια περιοχή, συνελήφθη ο 30χρονος συνοδηγός του, ενώ ο 44χρονος οδηγός επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει πεζός.

Σε έρευνα του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν (3) κινητά τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων ήταν προϊόν κλοπής.

Από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι δύο άντρες νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή των Διαβατών, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...