Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ταυτοποιήθηκαν (36) άτομα από τα περυσινά επεισόδια του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 20:09 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Η συνεχιζόμενη και επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την

ταυτοποίηση (36) επιπλέον δραστών έκνομων ενεργειών, που έλαβαν χώρα πριν και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στις 02-03-2016, στο γήπεδο της Τούμπας, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. (Σχετικό το από 03-03-2016 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Απόπειρας Εμπρησμού», «Έκρηξης», «Παραβάσεων σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες», «Διατάραξης κοινής ειρήνης», «Απόπειρας απρόκλητων και επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος Αστυνομικού εν Υπηρεσία», «Σωματικών βλαβών σε βάρος Αστυνομικού εν Υπηρεσία», «διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς», «αδικημάτων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «Περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες (5) εκ των δραστών κατηγορούμενων για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα σε Θεσσαλονίκη, Βέροια και Σέρρες, με τη συνδρομή αστυνομικών των τοπικών Τμημάτων Ασφαλείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρουχισμός και αντικείμενα, με τα οποία οι δράστες συμμετείχαν στα επεισόδια έχοντας αλλοιωμένα ή καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 www.astynomia.gr

 

 

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...