Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεβαστείτε επιτέλους την Έκδοση εβδομαδιαίας υπηρεσίας!

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 23:49 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Για αύριο Τετάρτη είχε προγραμματιστεί σεμινάριο που αφορά την εκπαίδευση συναδέλφων στο πλαίσιο του έργου 'ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα συλλογής

και διαχείρισης δεδομένων τροχαίων ατυχημάτων και επιβολής ποινών σε θέματα οδικής κυκλοφορίας μέσω φορητών συσκευών και φωτογραφικών ραντάρ.
Λόγω προβλήματος που προέκυψε, σήμερα, και ενώ έχει εκδοθεί η εβδομαδιαία υπηρεσία σε όλα τα τμήματα, ενημερώθηκαν οι διοικητές των οποίων το προσωπικό είχε δηλωθεί να συμμετάσχει στο παραπάνω σεμινάριο, να αλλάξουν τις υπηρεσίες τους και να στείλουν τους συναδέλφους να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μία μέρα αργότερα.
Είναι αδιανόητο να καλούνται οι Διοικητές οι οποίοι εφαρμόζουν πιστά το εβδομαδιαίο ωράριο, να παρανομήσουν με πρόσχημα την αλλαγή ημέρας ενός σεμιναρίου το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί έκτακτη υπηρεσιακή ανάγκη.
Καλούμε τους αρμοδίους να εφαρμόσουν τα νόμιμα και να μεταφέρουν το σεμινάριο την επόμενη βδομάδα έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η υπηρεσιακή ομαλότητα.

Α.Σ.Π.Α.

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...