Εκτύπωση αυτής της σελίδας

70 και πλέον Αστυνομικοί για πορεία 40 ατόμων!

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 12:55 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Η Φυσική ηγεσία της πόλης μας για ακόμη μία φορά πρωτοτυπεί .Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η προφορική εντολή προς τις διμοιρίες Υ.Α.Τ. να μην φέρουν τον ατομικό τους οπλισμό

επικαλούμενη δηλώσεις του κ.Υπουργού μας και δημοσιευμάτων των ΜΜΕ περί μερικού αφοπλισμού συγκεκριμένων αστυνομικών υπηρεσιών.

Σήμερα όμως , η χρησιμοποίηση 2 διμοιριών Υ.Α.Τ., 1 διμοιρίας Υ.ΜΕ.Τ. μαζί με στατικές δυνάμεις τάξης, άνδρες της ομάδας ΖΗΤΑ καθώς και συναδέλφους της τροχαίας , σε συνδυασμό με τον αποκλειμσό με υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. ενός από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης προκαλώντας κυκλοφοριακό κουμφούζιο , για μία συγκέντρωση-πορεία 40 ατόμων του ΠΑΜΕ , έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις δημόσιες τοποθετήσεις του κ.Υπουργού σχετικά με την διάθεση και τον τρόπο χρησιμοποίησης των αστυνομικών δυνάμεων κατά την διάρκεια συγκεντρώσεων-συναθροίσεων.
Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

 

Επειδή οι συγκεκριμένες προφορικές εντολές έχουν προκαλέσει τον αναβρασμό και την έντονη δυσαρέσκεια των συναδέλφων-υπηρετούντων στην Υ.Α.Τ. και όχι μόνο , καλούμε τον κ.Υπουργό να δώσει άμεσα τις απαραίτητες κατευθυντήριες γραμμές , έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες εντολές που αντιτίθενται στην ισχύουσα νομοθεσία και που μόνο σκοπό έχουν την εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών.

Α.Σ.Π.Α.

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...