Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημέρωση για την ομαδική αγωγή της Ένωσης για τη διεκδίκηση του συνόλου των ωρών νυχτερινής εργασίας.

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 12:13 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με τον ερχομό του νέου έτους, θα καταθέσει ομαδική αγωγή για την πληρωμή του συνόλου των ωρών νυχτερινής εργασίας, για όσους Αστυνομικούς υπερέβησαν το άδικο όριο των 488 ωρών ή ξεπέρασαν το μηνιαίο όριο των 48 ωρών.

Επισημαίνουμε ότι η Ένωση θα καλύψει εξ ολοκλήρου τα έξοδα των μελών της που θέλουν να συμμετάσχουν.

Αναλυτικές οδηγίες για τα απαιτούμενα έγγραφα, την χρονική προθεσμία και τον τρόπο κατάθεσης, θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Επί της παρούσης, ζητάμε από όσα μέλη μας δεν έχουν βγάλει κάρτα μέλους και δεν έχουν προστεθεί ως χρήστες του site, να αποστείλουν μήνυμα από το προσωπικό email τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπου θα εκφράζουν την επιθυμία συμμετοχής τους και θα αναφέρουν το ονοματεπώνυμο και το ΑΓΜΣ τους για να τους αποσταλούν πίσω τα έγγραφα που χρειάζονται για τη διεκδίκηση των νυχτερινών.

Όσοι είναι ήδη χρήστες του site θα λάβουν τα έγγραφα αυτόματα, χωρίς να απαιτείται κάποια δική τους ενέργεια.

 

  

Θεσσαλονίκη, 21 Δεκεμβρίου 2020

            


Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                        6948753589

 

Πηγή: eaythes.gr

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...