Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χορήγηση 1000 rapid tests από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μέσω δωρεάς.

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 19:44 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, πέραν όλων των υπόλοιπων ενεργειών και χορηγιών, προχωράει και στην χορήγηση 1000 rapid tests (antibody test for covid 19) μέσω δωρεάς.
Θερμές ευχαριστίες στα αδέρφια Κωνσταντίνο και Παντελή Τσακίρη, οι οποίοι προχώρησαν σε αυτή τη γενναία προσφορά, προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.
Σήμερα παραδόθηκαν τα πρώτα διακόσια (200) test στην Διεύθυνση Ασφαλείας και συγκεκριμένα στον Διευθυντή Ασφαλείας, Ταξίαρχο ΤΖΙΤΖΗ Αντώνιο, από τον οποίον και ζητήσαμε να γίνουν άμεσα σε υπηρεσίες που έχουν αυξημένο αριθμό κρουσμάτων, όπως οι ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. (οχήματα και δίκυκλα), τα οποία έρχονται και σε καθημερινή επαφή με εκατοντάδες πολίτες.
Το Δ.Σ. της Ένωσης, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις στην δύσκολη αυτή περίοδο, να βρίσκεται δίπλα στα μέλη-συναδέλφους και να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και όλα τα απαραίτητα εφόδια.

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...