Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με αξιόλογη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της ΕΑΥΘ - Επόμενη αιμοδοσία την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 19:55 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Η πρωτόγνωρη υγειονομική κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας της νόσου Covid-19, απαιτεί την ενεργοποίηση όλων μας για να προστατευθούν οι συμπολίτες μας και πρωτίστως οι ευπαθείς ομάδες.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, πραγματοποίησε ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, στην έδρα της ΔΑΕΘ και η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν άμεση και αξιοσημείωτη.

Επισημαίνουμε ότι κατά τη διάρκεια των αιμοληψιών, τηρήθηκαν απόλυτα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι ώρες προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών, προκαθορίστηκαν με ραντεβού.

Η επόμενη ομαδική εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης, έχει οριστεί και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

   

Θεσσαλονίκη, 2 Νοεμβρίου 2020

               

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος          ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                         6948753589

 

Πηγή: eaythes.gr

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...