Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαζική η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης σε ΔΑΕΘ και ΔΕΘ

Η μαζική ανταπόκριση των Αστυνομικών στην εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η έκκληση για στήριξη της Τράπεζας Αίματος εισακούστηκε και δεκάδες συνάδελφοι προσέτρεξαν για να προσφέρουν το δώρο της ζωής.

Για πρώτη φορά, η αιμοδοσία της Ένωσης πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε δυο σημεία για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης. Συγκεκριμένα, οι συνάδελφοι προσήλθαν κατόπιν ραντεβού στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, καθώς και στην Αίθουσα Αιμοδοσίας εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες που συμμετείχαν και με τη συμβολή τους μας δίνουν τη δυνατότητα να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη. Οι εβδομάδες της καραντίνας μείωσαν σημαντικά τα αποθέματα σε αίμα και γι’αυτό η σημερινή αιμοδοσία ήταν ιδιάζουσας σημασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε αιμοδότης συνάδελφος δικαιούται τέσσερις (4) ημέρες ειδικής άδειας, σύμφωνα με το άρθ.39 του Π.Δ. 584/1985, όταν προσφέρει εθελοντικά αίμα για τις Τράπεζες Αίματος των συνδικαλιστικών φορέων.

Η επόμενη ομαδική εθελοντική αιμοδοσία έχει οριστεί και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                         694875358

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...