Εργασίες Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2017

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 27 Μαΐου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του

Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Με την παρουσία τους τίμησαν τις εργασίες της Συνέλευσης ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, οι Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Πιερίας, Ροδόπης και Φλώρινας, εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ν. Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Ν. Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών κ. Γεώργιος ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ.
Στις εργασίες είχαν προσκληθεί και παρέστησαν, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Φώτιος ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ, ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Μιλτιάδης ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ, ο Β’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Νικόλαος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Στυλιανός ΝΤΕΛΗΣ, ο Διευθυντής Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Θωμάς ΦΕΥΓΑΣ, και ο Διευθυντής Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΔΟΥΒΑΛΗΣ.
Μετά την έγκριση του Διοικητικού και του Οικονομικού Απολογισμού από τα μέλη της Ένωσης, απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Φώτιος ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις συναδέλφων μας οι οποίοι προέβησαν σε κάποια εξαιρετική πράξη κατά την εκτέλεση ή εκτός υπηρεσίας, καθώς και συναδέλφων που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια καταδίωξης ή σύλληψης. Για δεύτερη χρονιά η Ένωση συνεχίζει τις βραβεύσεις, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν οι συνάδελφοί μας με πράξεις που υπερβαίνουν το υπηρεσιακό καθήκον.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ενημέρωσε τους παρισταμένους για το νέο μισθολόγιο και τα νέα δεδομένα που αυτό επιφέρει στις ζωές των ενστόλων, τις ενέργειες και τα επόμενα βήματα που δρομολογούνται από την Ομοσπονδία μας.
Στο νέο μισθολόγιο αναφέρθηκε και ο Νομικός Σύμβουλος ΠΟΑΣΥ κ. Χαράλαμπος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, καθώς και στις νομικές διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας.
Τέλος, οι παρευρισκόμενοι έθεσαν ερωτήματα επί των τοποθετήσεων.
Το Προεδρείο της Ένωσης ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους όλους τους προσκεκλημένους, αλλά κυρίως τα μέλη της Ένωσης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρέστησαν στις εργασίες του ανώτατου Οργάνου μας.

 

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

 

Ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας

ΚΛΕΑΝΗΣ Βασίλειος

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

THESSpolice

  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

THESSpolice

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/a3ed9e00d2b22668a7a9c2e098ea75a1.jpg
Εδώ και χρόνια, συγκεκριμένες ημερομηνίες και γεγονότα έχουν συνδεθεί με ταραχές και καταστροφές.
cache/resized/d59a3c2e3cbae4e724088651ba98ac0d.jpg
Η απόφαση με αριθμό 946/2018 δικαιώνει για πρώτη φορά δημοσίους υπαλλήλους του στενού πυρήνα του
cache/resized/e47aea2025fa49faf83b4e562e53edf9.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την αναχρονιστική και ανάρμοστη προσπάθεια
cache/resized/1d152f335765ddbd9e04bf70d289ab10.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον νέο Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης,
cache/resized/2c2a11a237e0087ea7ee8e404dc05d2f.jpg
Οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική και η αποσταθεροποίηση του περιβάλλοντος έδωσαν το στίγμα τους με
cache/resized/2f176ca89f132e7067c960b9d0ff1f04.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής
cache/resized/5131ca79b81d88a172d0a2e0567e713b.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε και συζήτησε με τον νέο Διευθυντή Ασφαλείας
cache/resized/ad4d66d8dc40a337c3a36215714c70d3.jpg
Δύο χθεσινές φωτογραφίες δύο διαφορετικοί κόσμοι και αντιλήψεις που συγκρούονται καθημερινά Η

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...