Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίτημα της Ένωσης για είσοδο των Αστυνομικών στα ΚΑΑΥ.

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 12:24 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Αίτημα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για είσοδο των Αστυνομικών και των οικογενειών τους στα ΚΑΑΥ.

   

Κύριε Υπουργέ,

Με το παρόν έγγραφο επανερχόμαστε στο εν θέματι ζήτημα, το οποίο απασχολεί ιδιαιτέρως το αστυνομικό προσωπικό.

Όπως γνωρίζετε, στο παρελθόν οι Αστυνομικοί εισέρχονταν στα ΚΑΑΥ χωρίς κανένα πρόβλημα, πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο για την χρήση της παραλίας, των χώρων αναψυχής και την σίτισή τους, κάτι το οποίο πλέον δεν ισχύει.

Παρότι, η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει την άνωθεν εξυπηρέτηση, οι Αστυνομικοί περιλαμβάνονταν άτυπα στους δικαιούχους χρήστες των ΚΑΑΥ λόγω των αμοιβαίων αισθημάτων συναδελφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των Σωμάτων Ασφαλείας.

Επειδή η οικονομική κρίση έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό τις οικογένειες των συναδέλφων μας, και δεδομένου ότι δεν είναι πολλοί οι Αστυνομικοί που επισκέπτονται τα ΚΑΑΥ, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας ώστε να γίνει δεκτό το αίτημά μας για την χρήση των προαναφερόμενων στρατιωτικών εγκαταστάσεων από τους Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους.

  

 

  

Θεσσαλονίκη, 10 Ιουνίου 2021

              

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

 

Πηγή: eaythes.gr

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...