Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ.

Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 20:30 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την τραγική δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Μπορεί η δεινότητα του λόγου και της γραφής του να ήταν αυταπόδεικτη, όμως ο Γιώργος, εκτός από άξιος επαγγελματίας, ήταν κάτι παραπάνω για όλους εμάς που είτε συνεργαστήκαμε μαζί του είτε τον γνωρίσαμε.

Ήταν ένας δημοσιογράφος που ξεπέρασε την απλή κάλυψη του αστυνομικού ρεπορτάζ, και με την πένα του στήριξε κι ανέδειξε το αστυνομικό έργο.

Ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικά ευαίσθητος, ο οποίος ανταποκρίθηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στο κάλεσμα της Ένωσής μας και παρουσίασε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στη μνήμη ενός θανόντα συναδέλφου μας εν ώρα καθήκοντος.

Σήμερα η ελληνική δημοσιογραφία έχασε ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς της και οι Έλληνες Αστυνομικοί έναν φίλο κι αρωγό.

Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα εντοπίσουν τους ενόχους και θα τους οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Θερμά συλλυπητήρια και δύναμη ψυχής στους οικείους του.

Καλό παράδεισο φίλε Γιώργο!

  

Θεσσαλονίκη, 9 Απριλίου 2021

     

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

 

Πηγή: eaythes.gr

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...