Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Ελλιπή μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό καταγγέλλουν οι αστυνομικοί.

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 22:01 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Πολλά είναι τα κρούσματα αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη που εντοπίζονται θετικοί στον κορωνοϊό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Χρήστος Συμεωνίδης, αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε ότι τα κρούσματα σε αστυνομικούς αυξάνονται μέρα με τη μέρα εξαιτίας των ελλιπών μέτρων προστασίας «με αποτέλεσμα άνθρωποι που είναι στην πρώτη γραμμή να είναι εκτεθειμένοι στον ιό».

Ο κ. Συμεωνίδης επισήμανε ότι «τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται είναι μηδαμινά» ενώ υπάρχει και πρόβλημα στην ιχνηλάτηση των επαφών των θετικών κρουσμάτων.

Σχετικά με την τήρηση των μέτρων από τους πολίτες, ο κ. Συμεωνίδης σημείωσε ότι πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να φύγουν από τον νομό Θεσσαλονίκης σε όμορους νομούς, ενώ πριν την απαγόρευση οι μετακινήσεις ήταν λιγότερες.

Πολλοί Θεσσαλονικείς ωστόσο δείχνουν να συμμορφώνονται με τα μέτρα, αφού «ενώ τις πρώτες μέρες στους ελέγχους βεβαιωνόντουσαν πλήθος παραβάσεων, τώρα έχουν πέσει και οφείλεται στη συμμόρφωση των συμπολιτών μας».

Ο αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης τόνισε και την αμέλεια της κυβέρνησης προς την Αστυνομία και δη της Βόρειας Ελλάδας.

Πηγή: megatv.com

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...