Με παρέμβαση της Ένωσης απετράπησαν αναίτιες μετακινήσεις από τη Διεύθυνση Ασφαλείας – Μετά από χρόνια ενισχύεται η ΔΑΕΘ.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με τη δυναμική παρουσία του και την έγκαιρη αντίδρασή του, κατάφερε να αποσυρθεί η διαταγή που επιχειρούσε την αναίτια μετάθεση συναδέλφων μας από τις Υπηρεσίες τους μέσω των τακτικών μεταθέσεων της ΓΑΔΘ, με διαδικασίες fast track και χωρίς κανένα τιθέμενο κριτήριο επιλογής.

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Συμβουλίου Μεταθέσεων της ΓΑΔΘ, διαπιστώσαμε ότι έπειτα από πολλά χρόνια υπήρξε μια αξιόλογη προσπάθεια ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης. Η ενέργεια αυτή, αποτέλεσε δέσμευση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με το Προεδρείο της Ένωσής μας, και με ικανοποίηση αποδεχόμαστε την άμεση υλοποίησή της.

Επιπλέον, παρατηρήθηκε μια σημαντική ενίσχυση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Ευελπιστούμε ότι το γεγονός αυτό θα μετουσιωθεί σε μια ευκαιρία για να επανδρωθούν τα πολύπαθα Τμήματα Ασφαλείας που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν μεγάλα υπηρεσιακά προβλήματα.

Ικανοποιητική ήταν η απόφαση για οριστική μετάθεση αρκετών συναδέλφων, οι οποίοι παρέμεναν αποσπασμένοι για  5 ή 6 έτη στις Υπηρεσίες τους. Το καθεστώς των αποσπάσεων είναι ευεργετικό όταν έχει συγκεκριμένη και βραχύχρονη στόχευση, διαφορετικά προκαλεί άλλα επιμέρους προβλήματα.

Σ’αυτή την κατεύθυνση, αναμένουμε τη διακοπή των πολυάριθμων αποσπάσεων από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης προς άλλες Διευθύνσεις, ενώ παράλληλα, κρίνουμε ως αναγκαία την επιπλέον ενίσχυσή της, η οποία θα επιτευχθεί με την τοποθέτηση όλων των Αστυνομικών που θα μετατεθούν στη ΓΑΔΘ μέσω των συμπληρωματικών μεταθέσεων του ΑΕΑ, σε αυτή.

Ωστόσο, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η πληθώρα αιτήσεων μετάθεσης από την Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, και ειδικότερα από τις Ομάδες ΔΙΑΣ, προς άλλες Διευθύνσεις. Η μαζικότητα των αιτήσεων, σε συνδυασμό με τη διάχυτη απογοήτευση των συναδέλφων μας, αναδεικνύει την κακή επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ του προσωπικού και της Διοίκησης.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης δεν εφησυχάζει και θα συνεχίσει να δηλώνει την σθεναρή παρουσία της σε κάθε εξέλιξη που επηρεάζει τον υπηρεσιακό βίο των μελών της. Η υπεύθυνη στάση της και η αξιοσημείωτη αύξηση των μελών της, αποτελούν απόδειξη της καθολικής αποδοχής που απολαμβάνουν οι δράσεις του Προεδρείου, και απαντούν σε όλους εκείνους, οι οποίοι παρότι βρίσκονται «εντός των τειχών», προσπαθούν επί ματαίω να συκοφαντήσουν και να σπιλώσουν το έργο και τη δυναμική του Σωματείου μας.

  

Θεσσαλονίκη, 28 Ιουλίου 2020

               

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος          ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                         6948753589

Πηγή: eaythes.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/90d5b06a022ffaac1d34789f9d576a48.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, εκφράζει την οδύνη της για τον πρόωρο χαμό του
cache/resized/f4a8ccf0a0c3c2424e4f59b4472c1d06.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ομαδική εθελοντική αιμοδοσία στο
cache/resized/71f5e1f7bfeea144cfe2975f65dcad96.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης,
cache/resized/1285effef38004dcf1ab10ba4cafcaf0.jpg
Επιβεβαιωμένο κρούσμα κρατουμένου στο ΤΔΜ Θερμής, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται κανονικά στα
cache/resized/4db4779fc5df6dcf91372e1300cdda91.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το ΑΤ Ευόσμου. Οι συνάδελφοι παρέλαβαν τα
cache/resized/9d10d09313dcdcff86d68be6207922a6.jpg
Όσο οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις τρέχουν σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, οι διμοιρίες των
cache/resized/0eac94fe5fba9be48ceeb5a28d858c5f.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το ΑΤ Τούμπας-Τριανδρίας και το ΑΤ
cache/resized/cf6fa6cc81f1ee30903e8700b981b5b8.jpg
Έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ.

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...