Συνάντηση της Ένωσης με τον Διευθυντή του 424 ΓΣΝ Κύριο

Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 22:10 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΥΘ επισκέφθηκαν το 424 ΓΣΝ και συνομίλησαν με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου, Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ Ιωσηφίδη, για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί κατά την εξυπηρέτησή τους.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΔΣ παρέθεσαν σωρεία καταγγελιών από μέλη μας, τα οποία δεν έτυχαν της αναμενόμενης προσοχής και φροντίδας από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Επειδή τα παράπονα

παρουσιάζουν αυξητική τάση, γεγονός που μας λυπεί και μας προβληματίζει, αιτηθήκαμε την παρέμβαση του κ. Ταξιάρχου ώστε να εξαλειφθούν οι αρνητικές συμπεριφορές εις βάρος των συναδέλφων μας.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι Αστυνομικοί είναι μέτοχοι του ΜΤΣ και καταβάλλουν κρατήσεις υπέρ αυτού. Ως εκ τούτου, είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους η αξιοπρεπής και αδιαπραγμάτευτη εξυπηρέτησή τους στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

Επιπρόσθετα, επαναδιατυπώσαμε το αίτημα για εξέταση των Αστυνομικών στα εξωτερικά ιατρεία, χωρίς να απαιτείται η έκδοση παραπεμπτικού σημειώματος για όσα περιστατικά εμπίπτουν σε ειδικότητες ιατρών που δεν υφίστανται στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης. Αν συνυπολογίσουμε ότι στο ΚΙΘ υπάρχει έλλειψη σε πολλές ειδικότητες ιατρών, η ανάγκη για εξεύρεση μιας κοινής λύσης είναι άμεση και επιτακτική. Ωστόσο, ο σκόπελος αυτός θα ξεπεραστεί οριστικά με την υιοθέτηση της πρότασής μας για την ίδρυση Περιφερειακού Ιατρείου της Ελληνικής Αστυνομίας στο 424 ΓΣΝ.

Ο κ. Ταξίαρχος από πλευράς του ήταν ενημερωμένος για την ύπαρξη παραπόνων και μας διαβεβαίωσε ότι κάθε καταγγελία ελέγχεται και διερευνάται. Όπως μας επισήμανε, πάγια θέση του είναι η εξυπηρέτηση όλων των ασθενών ισότιμα. Η θέση αυτή είναι γνωστή στο προσωπικό του Νοσοκομείου και καθημερινά γίνεται προσπάθεια για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όσον αφορά τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στις χειρουργικές επεμβάσεις, ο κ. Ταξίαρχος μάς ενημέρωσε ότι πλέον τα ραντεβού θα ορίζονται μέσω μιας ηλεκτρονικής λίστας. Σταδιακά, αυτή θα εφαρμοστεί σε όλα τα Τμήματα του Νοσοκομείου και οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται βάσει προτεραιότητας.

Για το ζήτημα της ίδρυσης Περιφερειακού Ιατρείου, στάθηκε απόλυτα σύμφωνος και όπως ανέφερε ένας σύνδεσμος μεταξύ 424 ΓΣΝ και ΚΙΘ θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα επίλυσης των ανακυψάντων προβλημάτων και θα δώσει τέλος στην έκδοση παραπεμπτικών.

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναδείξει την γενικότερη προσφορά των ιατρών του 424 ΓΣΝ στους ασθενείς Αστυνομικούς. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι δεν πρέπει να λησμονούμε ότι όλες οι σοβαρές επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο 424 ΓΣΝ στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Ως Ένωση, αναμένουμε την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο 424 ΓΣΝ και υπογραμμίζουμε ότι η σωστή νοσοκομειακή περίθαλψη είναι μια ανθρώπινη ανάγκη που δεν επιδέχεται εκπτώσεων και διαπραγματεύσεων. Πολύ περισσότερο δε, όταν αυτή εξαρτάται από το λειτούργημα του ιατρού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα σημαντικότερα αγαθά: τη ζωή και την υγεία.

Πηγή: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

  

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/7c8b24e941e631bcb420681ee838caa1.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία
cache/resized/6f3ca76d38c600652897d216f1553c5e.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης,
cache/resized/0b4b5f2b0b56dda9b72db0c7f0d822ea.jpg
Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή... Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο θάνατος των ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ και
cache/resized/d38d4f19403de5db0a2fb9edf70faa18.jpg
Παρέμβαση για τα θέματα της εγκληματικότητας και των «χίλιων» προβλημάτων, που όπως αναφέρει
cache/resized/73933ecb3ebfd7b1dd1ffc03b068a9f8.jpg
Διάλυση βάρεσε το Α.Τ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης!! Παρά τις όποιες ενέργειες της Ένωσης, η
cache/resized/ca6524e44667d5e50053bca9b76b84a5.jpg
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον
cache/resized/3ea005ab50c4d12857ae99991a5dbb6e.jpg
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών
cache/resized/5e8be3a5df566eadc822622f3a6c64a6.jpg
Αίτημα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για είσοδο των

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...