Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ένωση στο Α.Ε.Α. για τις στολές, την καθαριότητα και τη θέρμανση των Υπηρεσιών

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 17:38 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες του Α.Ε.Α., σχετικά με την καθυστέρηση των διαγωνισμών ενίσχυσης των Υπηρεσιών με υλικοτεχνική υποδομή, και γενικότερα των δαπανών του

Σώματος.
Το τελευταίο διάστημα, η χορήγηση στολών και υφασμάτων στο αστυνομικό προσωπικό είναι ένα ζήτημα ψηλά στην ατζέντα της Ένωσης. Ενημερωθήκαμε αρμοδίως ότι ο αντίστοιχος διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί και έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Πλέον, αναμένεται η διανομή νέων στολών, θερινών και χειμερινών, στους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ σε 4-5 μήνες, και σε περίπου 6 μήνες στο υπόλοιπο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το Προεδρείο επισήμανε το θέμα καθαριότητας των Υπηρεσιών που είναι σημαντικό και απαραίτητο για τη λειτουργία τους. Όπως πληροφορηθήκαμε, ο διαγωνισμός για κάποια υποέργα, στα οποία εντάσσεται και η ΓΑΔΘ, έχει τελεσφορήσει. Από αρχές του νέου έτους το ζήτημα της καθαριότητας αναμένεται να επιλυθεί, και για τα επόμενα δυο έτη δεν θα προκύψει κανένα άλλο κώλυμα στη διαδικασία.
Τέλος, η Ένωση ζήτησε ενημέρωση για την θέρμανση των Υπηρεσιών, αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα βρίσκονται προ των πυλών, και ιδίως στην Βόρεια Ελλάδα το κρύο είναι ήδη αισθητό. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μας ενημέρωσαν ότι θα αποδεσμευτεί το κονδύλιο για να χορηγηθεί πετρέλαιο θέρμανσης στις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.
Τα ανωτέρω προβλήματα αποτιμούνται ως πρώτης προτεραιότητας και προσδοκούμε οι διαδικασίες επίλυσής τους να μην παρακωλυθούν. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα η διεξαγωγή των διαγωνισμών, με τις σύνθετες δικλίδες ασφαλείας τους, προκαλούν καθυστέρηση στην ενίσχυση των Υπηρεσιών με υλικοτεχνική υποδομή, παρότι οι υπηρεσιακές ανάγκες είναι υπαρκτές, άμεσες και μεγάλες. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των ζητημάτων και θα επανέλθει, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

 

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

 

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

 

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...