Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη στο Τ.Τ. Χαλκηδόνας .Σε πολικές συνθήκες εκτελούν υπηρεσία οι συνάδελφοι λόγω έλλειψης πετρελαίου Κύριο

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 20:50 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Επίσκεψη στο Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας πραγματοποίησαν εκλεγμένα μέλη της Α.Σ.Π.Α., μετά την επίσκεψη στο Α.Τ.Κουφαλίων


Ενώ η ενημέρωση που είχαμε είναι για μία υπηρεσία υπερπλήρης, αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι οι αριθμοί στα χαρτιά δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.Αποσπασμένοι, αναρρωτικές άδειες, άδειες ανατροφής καθώς και οι καθημερινές ενισχύσεις σε όλες τις υπόλοιπες διευθύνσεις δυσχεραίνουν  το έργο των συναδέλφων, οι οποίοι καλούνται πλέον να καλύψουν έναν τεράστιο τομέα με ένα μόνο πλήρωμα, ενώ υπάρχει πρόβλημα μέχρι και στην χορήγηση των εορταστικών αδειών.
Αυτήν την στιγμή το Τ.Τ.Χαλκηδόνας ενισχύει καθημερινά με συνάδελφο Αστυνομικό Τμήμα, καθημερινά καλούνται συνάδελφοι να ενισχύουν το κέντρο της πόλης για ρύθμιση, έχουν αναλάβει συγκεκριμένες μέρες την φύλαξη σταθερών στόχων, απασχολούνται με την φύλαξη των γραφείων πολιτικού κόμματος, συμμετέχουν στην φύλαξη δομών φιλοξενίας, ενώ πρόσφατα ενίσχυσαν και την φύλαξη του πρωθυπουργικού γραφείου
Δηλαδή, οι συνάδελφοι του Τ.Τ. Χαλκηδόνας την μία μέρα είναι στην Τροχαία την άλλη στην Ασφάλεια την άλλη στην Τάξη.Τα κάνουν όλα και συμφέρουν.
Όλα αυτά βέβαια αφού η Διεύθυνση Τροχαίας θεωρεί την υπηρεσία υπερπλήρης και σε κάθε αίτημα ενίσχυσης είναι δεδομένη η συμμετοχή του Τ.Τ.Χαλκηδόνας.
Πέραν του συγκεκριμένου προβλήματος, αυτό που μας προκάλεσε εντύπωση και ήταν εξοργιστικό είναι το ότι οι συνάδελφοι καλούνται να εκτελέσουν υπηρεσία σε πολικές συνθήκες, αφού η Διεύθυνση Τροχαίας δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να προμηθευτεί η υπηρεσία με πετρέλαιο.
Καλούμε την Φυσική Ηγεσία της ΓΑΔΘ να αναλάβει πρωτοβουλίες και να δώσει άμεσα λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα που προσβάλει άπαντες

Σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα, τα εκλεγμένα μέλη της Α.Σ.Π.Α. θα κλιμακώσουν τις ενέργειες τους.Είναι αδιανόητο η ΕΛ.ΑΣ. να μην μπορεί να εξασφαλίσει ούτε τα απολύτως απαραίτητα στο προσωπικό.

 

 

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Ε.Α.Υ.Θ.
ΚΛΕΑΝΗΣ Βασίλειος Αν.Γενικός Γραμματέας Ε.Α..Υ.Θ. και υπεύθυνος Ανατολικού Τομέα
ΜΠΟΥΚΑ Βασιλική Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΙΑΔΗΣ Μίλτος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Θεόδωρος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
ΣΜΥΡΛΗΣ Ευάγγελος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
 
Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

 

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...