Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι ισχύει για την χορήγηση ιατρικών βεβαιώσεων για ιδιωτική χρήση από τα Κεντρικά Ιατρεία της ΕΛ.ΑΣ. ;

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 23:33 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Έχοντας γίνει δέκτες ερωτήσεων σχετικά με το τι ισχύει για την χορήγηση ιατρικών βεβαιώσεων για ιδιωτική χρήση από τους ιατρούς του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης


σας ενημερώνουμε επακριβώς τι προβλέπεται :


Θέλω ιατρική γνωμάτευση για:

συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες εκτός υπηρεσίας (π.χ. γυμναστήριο, κολυμβητήριο). Τι κάνω;
Για να σας χορηγηθεί ιατρική γνωμάτευση θα πρέπει να εξεταστείτε από τα ανάλογα τμήματα. Έρχεστε στα ιατρεία και αφού προμηθευτείτε το απαραίτητο εισιτήριο για την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει εξετάζεστε από τον ιατρό με σειρά προτεραιότητας. Αν χρειαστεί να εξεταστείτε και από δεύτερη ειδικότητα η διαδικασία είναι η ίδια. Για ειδικότητες που δεν υπάρχουν στα ιατρεία απευθυνθείτε σε ιδιώτη ιατρό ή στο 401 ΓΣΝΑ στα τακτικά ιατρεία ή σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο νοσοκομείο.
Ανανέωση υπηρεσιακού διπλώματος . Τι κάνω;
Για ανανέωση υπηρεσιακού διπλώματος η διαδικασία είναι η ίδια. Προμηθεύεστε το απαραίτητο εισιτήριο για την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει και εξετάζεστε από τον ιατρό με σειρά προτεραιότητας .
Σας υπενθυμίζουμε ότι και στις δύο ανωτέρω περιπτώσεις είναι απαραίτητο να προσκομίσετε στον ιατρό το Α.Δ.Α. καθώς και το καφέ βιβλιάριο εξετάσεων όπου θα αναγράφεται ο Α.Μ.Κ.Α., σε περίπτωση που σας ζητηθεί.

Το παραπάνω απόσπασμα βρίσκεται στον ιστότοπο του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών.

https://www.kiath.gr/plirifories-gia-asthenis/sixnes-erotiseis

Η Α.Σ.Π.Α. ενημερώνει τους συναδέλφους, ώστε να γνωρίζουν τι ισχύει.

 

Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...