Ο υπηρεσιακός Γολγοθάς των συναδέλφων της ΥΜΕΤ. Απαιτούνται άμεσα λύσεις

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 17:05 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Δυστυχώς μία από τις πλέον αξιόμαχες υπηρεσίες της οποίας τα στελέχη βρίσκονται καθημερινά στον δρόμο και απασχολούνται κυριολεκτικά στα πάντα, έχει αφεθεί στο


Έλεος του Θεού.

Την φετινή χρονιά ο υπηρεσιακός Γολγοθάς των συναδέλφων της ΥΜΕΤ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με το πρόβλημα να οξύνεται ακόμα περισσότερο λόγω της τεράστιας έλλειψης προσωπικού που υπάρχει στις διμοιρίες.


Εδώ βέβαια υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με την κατανομή προσωπικού, αφού η Διεύθυνση είναι σχεδόν πλήρης οργανικά ενώ οι διμοιρίες υποστελεχωμένες......
Τον χειμώνα καθημερινά οι διμοιρίες της ΥΜΕΤ εκτελούσαν τουλάχιστον 10ωρες υπηρεσίες στην Ειδομένη, ενώ μία εξ αυτών βρίσκονταν μόνιμα 15 μέρες στην Μυτιλήνη.
Ταυτόχρονα, οι ελάχιστες που έμεναν συμμετείχαν κανονικά στις πορείες στα μέτρα αθλητικών εκδηλώσεων και οπουδήποτε αλλού.


Πέραν αυτών 25 συνάδελφοι της ΥΜΕΤ εκτελούν καθημερινά υπηρεσίες που ανήκουν στην Διεύθυνση Αστυνομίας.Οι 10 εξ αυτών υποτίθεται θα ήταν μόνο για το περσινό καλοκαίρι.
Δυστυχώς το καλοκαίρι πέρασε, ξαναέφτασε και τόσο ο Διοικητής της ΔΑΕΘ όσο και ο Διοικητής της ΥΜΕΤ, δεν έκαναν καμία προσπάθεια απεμπλοκής των ανδρών τους από τους συγκεκριμένους στόχους, παρά το γεγονός ότι τα οφειλόμενα ρεπό των συναδέλφων της ΥΜΕΤ κυμαίνονται σε διψήφια νούμερα ενώ των υπηρεσιών που ενισχύουν από 0-2.


Ένα ακόμα γεγονός είναι ότι οι συνάδελφοι των διμοιριών της ΥΜΕΤ καλούνται καθημερινά να ενισχύσουν την διμοιρία δικαστηρίων, η οποία είχε δημιουργηθεί μετά από πρόταση της ένωσης μας ώστε να απεμπλακούν οι συνάδελφοι των διμοιριών από αυτές τις πρόσθετες υπηρεσίες.Και εδώ βέβαια υπάρχουν πολλά ερωτήματα, αφού όταν δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη διμοιρία για τον συγκεκριμένο σκοπό ήταν υπερπλήρης και ξαφνικά στην πορεία υποστελεχώθηκε.
Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ότι ενώ στα χαρτιά φαίνονται οι διμοιρίες να ξεκουράζονται με ρεπό, ουσιαστικά το μόνο που ξεκουράζεται είναι το υπηρεσιακό όχημα αφού οι συνάδελφοι των διμοιριών που έχουν το γνωστό σε όλους "διμοιριακό ρεπό"α βουλώνουν τρύπες.

Ούτε λόγος για σταθερό ωράριο παρά το ότι υπάρχει η δυνατότητα αφού οι 4 βάρδιες είναι γνωστές και σταθερές.Στην καλύτερη των περιπτώσεων η υπηρεσία βγαίνει την προηγούμενη από το μεσημέρι και μετά.

Όλα τα παραπάνω προβλήματα έχουν επισημανθεί δεκάδες φορές στην Διοίκηση της ΔΑΕΘ από τους εκλεγμένους μας με την γνωστή και μόνιμη αδιάφορη απάντηση "Θα το δούμε".

Καλούμε τον κ.Γενικό ο οποίος έχει αποδείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για την εν λόγω υπηρεσία, να συμβάλει ώστε να υπάρξει επιτέλους υπηρεσιακή ηρεμία, δικαιοσύνη και αναγνώριση του έργου των συναδέλφων της ΥΜΕΤ.

Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/7c8b24e941e631bcb420681ee838caa1.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία
cache/resized/6f3ca76d38c600652897d216f1553c5e.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης,
cache/resized/0b4b5f2b0b56dda9b72db0c7f0d822ea.jpg
Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή... Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο θάνατος των ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ και
cache/resized/d38d4f19403de5db0a2fb9edf70faa18.jpg
Παρέμβαση για τα θέματα της εγκληματικότητας και των «χίλιων» προβλημάτων, που όπως αναφέρει
cache/resized/73933ecb3ebfd7b1dd1ffc03b068a9f8.jpg
Διάλυση βάρεσε το Α.Τ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης!! Παρά τις όποιες ενέργειες της Ένωσης, η
cache/resized/ca6524e44667d5e50053bca9b76b84a5.jpg
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον
cache/resized/3ea005ab50c4d12857ae99991a5dbb6e.jpg
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών
cache/resized/5e8be3a5df566eadc822622f3a6c64a6.jpg
Αίτημα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για είσοδο των

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...