Αστυνομικοί στη Φωκίδα: Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 , πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Α. Φωκίδας στην Άμφισσα, η Ετήσια Τακτική Γενική

Συνέλευση των μελών της ένωσής μας.
Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας Αστυνομικός Διευθυντής κ.ΡΟΥΜΕΛΗΣ Παναγιώτης καθώς επίσης και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δ.Α. Φωκίδας κ.ΧΟΛΕΒΑΣ Αθανάσιος, ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων
κ.ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας και ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ.ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Νικόλαος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κ.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας και ΓΚΑΝΙΑΤΣΟΣ Σωτήριος αντίστοιχα, καθώς επίσης ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας κ.ΜΑΥΡΑΚΗΣ Ανάργυρος και ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Δημήτριος αντίστοιχα και οι συνταξιούχοι συνάδελφοι και επίτιμοι πρόεδροι της ένωσής μας κκ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Πέτρος και ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Δημήτριος.
Μετά την εκλογή του προεδρείου της Γ.Σ. οι διεργασίες αυτής συνεχίστηκαν με την ανάγνωση των πεπραγμένων του Δ.Σ. για το έτος 2015 και την παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού για το έτος 2015 αλλά και του προϋπολογισμού του έτους 2016 και την ομόφωνη έγκριση αυτών από τα παρευρισκόμενα μέλη και την ελεγκτική επιτροπή.
Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί των παραπάνω καλεσμένων καθώς επίσης και η ομιλία του προέδρου της ένωσής μας κ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Δρόσου και ακολούθησε συζήτηση και εκτενής ενημέρωση των μελών μας, από τον Γενικό Γραμματέα, τον Ταμία και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για όλες τις εξελίξεις και τα τρέχοντα θέματα του κλάδου μας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εκφράστηκε για ακόμη μία φορά η θέση της ένωσής μας για το προτεινόμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, ότι πρόκειται δηλαδή για σχέδιο μείωσης του αστυνομικού προσωπικού και μόνο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφαρμοστεί ως έχει προταθεί.
Επιπροσθέτως, τονίστηκε για ακόμη μία φορά η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού και τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε η κατάργηση των 6700 κενών οργανικών θέσεων που σε συνδυασμό με τις ελάχιστες έως μηδενικές προσλήψεις, έχει βάλει ταφόπλακα στις όποιες προσπάθειές μας για την ενίσχυση των υπηρεσιών της Φωκίδας, στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι συνάδελφοί μας για την καλύτερη αστυνόμευση της Φωκίδας, αλλά και στις ελπίδες των συναδέλφων-υπηρετούντων εκτός Φωκίδας, που περιμένουν καρτερικά για μία μετάθεση στον τόπο συμφερόντων τους, με αντικειμενικά κριτήρια, καθώς επίσης και στον προϋπολογισμό του ταμείου μας.
Στο σημείο αυτό, καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο της ένωσής μας η ενορχηστρωμένη επίθεση από πολιτικούς όμορων νομών και η πλήρης απαξίωση από ανώτερους αξιωματικούς όμορων διευθύνσεων, του έργου των συναδέλφων μας που υπηρετούν στη Φωκίδα, καθώς επίσης και το γεγονός ότι αν και οι ανάγκες σε αστυνομικό προσωπικό είναι τεράστιες, η βιομηχανία αποσπάσεων και προσωρινών μετακινήσεων από τη Φωκίδα προς άλλες περιοχές καλά κρατεί, καθόσον δυστυχώς για πολλούς ΄΄Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ΄΄, ανεξαρτήτως πολιτικής κατάστασης.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη μας που παρευρέθησαν στη γενική συνέλευση, τους συναδέλφους από τις όμορες ενώσεις και από το προεδρείο της ομοσπονδίας μας και ιδιαίτερα τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγο κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα, καθόσον είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία της ένωσής μας, που παρευρέθηκε στη συνέλευσή μας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η ένωσή μας, παρούσα σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον εργαζόμενο αστυνομικό, θα συνεχίζει να μάχεται απρόσκοπτα για την προάσπιση των δικαιωμάτων του και πάντα εις όφελος του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

                         ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

           -Ο-                                             -Ο-
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος                  ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/5aead06aa9b571fe14883d006f0c4de3.jpg
Κατόπιν ομόφωνης απόφασης στο χθεσινό ΔΣ της 12-6-2019, η ΕΑΥΘ ανακοινώνει τη συνεργασία της με το
cache/resized/f79475ef56e8dba3f4759a18db1d73bd.jpg
Οι Αστυνομικοί της ΓΑΔΘ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
cache/resized/828afbca7396b901fbea6ac1a61eab58.jpg
Έγγραφο της Ένωσης προς τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ   Εν έτει 2019, προϊούσης
cache/resized/635972e96db2c4ffb7fe8bcd7f89063c.jpg
Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η απόφαση του ΑΕΑ να πραγματοποιήσει συμβούλια 2 μέρες πριν την
cache/resized/fe72ffb49d4e6f5125654849f28ae2b1.jpg
Το οτιδήποτε πλέον συμβαίνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση όσον
cache/resized/a2c96693b95f3c9bf56e01875fb919c2.jpg
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνεδρίασε στο ΑΤ Λευκού
cache/resized/069ef7af91316035aad8096cf28f24be.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας έλαβε την καίρια απόφαση να σταθεί αλληλέγγυα στην
cache/resized/c90790aebffbe8a4f9679a1e936b3e56.jpg
Σε αποθήκη έκρυβαν 924.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 173.000 συσκευασίες λαθραίου καπνού, τέσσερις

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...