Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3066 ψηφοφόροι,61 αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.!Η Θεσσαλονίκη πιο δυνατή από ποτέ.

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 00:44 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι με την ψήφο τους και την μαζική συμμετοχή τους κατάφεραν να εκλέξουν 61 αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.!

Μία εκλογική διαδικασία μέσα από την οποία η Θεσσαλονίκη βγήκε πιο δυνατή από ποτέ.Μια διαδικασία η οποία απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι οι αστυνομικοί χρειάζονται πιο πολύ από ποτέ ένα ισχυρό συνδικαλιστικό κίνημα,το οποίο θα φανεί αντάξιο των περιστάσεων.

Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους εκλογικούς συνδυασμούς για την στάση τους καθ'όλη την διάρκεια των αρχαιρεσιών και να ζητήσουμε ένα συγνώμη από όλους τους συναδέλφους για κάποιες παραφωνίες και κάποιες στιγμές έντασης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Τέλος, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν και με την ψήφο τους μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Α.Σ.Π.Α. :1345

ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ :1203

ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :441

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ :19

ΑΚΥΡΑ :27

ΛΕΥΚΑ : 31


Κατανομή εδρών:

Α.Σ.Π.Α. :6

ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ :5

ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :2

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...