Προσπάθεια εκ νέου πόλωσης και στοχοποίησης των αστυνομικών με αναφορές σε"νέες ζαρντινιέρες". Κάποιοι αγνοούν ότι εκκρεμεί η έφεση.

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 18:47 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Μετά την χθεσινή πρωτόδικη καταδίκη συναδέλφου μας της ΥΑΤ πολλοί άρχισαν να γράφουν αοριστίες και να μιλούν για δήθεν ζαρντινιέρα νούμερο 2 , θέλοντας να δημιουργήσουν κλίμα και πόλωση ενόψει και της 17 Νοέμβρη


Εμείς θα παραθέσουμε απλά και μόνο τα πραγματικά περιστατικά, υπενθυμίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι η απόφαση είναι πρωτόδικη και υπάρχει και η εκδίκαση από το Εφετείο 
Μιλάμε για μία υπόθεση η οποία είχε μπει στο αρχείο από την αρμόδια εισαγγελέα και εν συνεχεία ανασύρθηκε από άλλο εισαγγελέα αποκλειστικά και μόνο για τον συγκεκριμένο αστυνομικό , αφήνοντας εκτός όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους αστυνομικούς.
Για μία μήνυση η οποία κατατέθηκε σχεδόν τρεις μήνες μετά το περιστατικό και ενώ τα θύματα μίλησαν για απίστευτες σκηνές βίας, δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία, ενώ τρομερή εντύπωση μας προκαλεί πως για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό έμειναν απλά σε μία ιατρική γνωμάτευση και δεν πήγαν στον ιατροδικαστή για ιατροδικαστική εξέταση.
Όσον αφορά την ακροαματική διαδικασία κάποιοι από τους μάρτυρες κατηγορίας είδαν τους αστυνομικούς που φορούσαν πράσινα να φοράν μπλε, ενώ οι μάρτυρες κατηγορίας γνώριζαν τον κωδικό της συγκεκριμένης διμοιρίας και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών μίλησαν για διμοιρία η οποία στήνει ενέδρες και άλλα πολλά τα οποία καμία επαφή δεν έχουν με την πραγματικότητα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι για ένα περιστατικό το οποίο κάποιοι χαρακτηρίζουν ως "ζαρντινιέρα νούμερο 2 " , παρόλο που το δικαστήριο του επέβαλε μικρή ποινή και όχι εφέσιμη ο ίδιος ο αστυνομικός ζήτησε να κριθεί και σε δεύτερο βαθμό θέλοντας να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψη του, και για το λόγο αυτό του επιβλήθηκε η ποινή των 6 μηνών.
Θα συμβουλεύαμε λοιπόν όλους αυτούς που προσέτρεξαν να δημιουργήσουν κλίμα, να αναμένουν και την εκδίκαση της υπόθεσης από το εφετείο.
Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων αστυνομικών προς την δικαιοσύνη είναι δεδομένη και σε καμία περίπτωση δεν διαταράσσεται από οποιαδήποτε απόφαση, όπως συμβαίνει ακόμα και από πολιτικές δυνάμεις οι οποίες εμπιστεύονται αλά καρτ την δικαιοσύνη ανάλογα με το εάν οι αποφάσεις της είναι αρεστές ή όχι προς αυτούς.

Τονίζουμε ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί καθημερινά θα βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και θα προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να εφαρμόζουν τον Νόμο , κόντρα στις προσπάθειες στοχοποίησής και απαξίωσής του έργου μας.

 

ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/7c8b24e941e631bcb420681ee838caa1.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία
cache/resized/6f3ca76d38c600652897d216f1553c5e.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης,
cache/resized/0b4b5f2b0b56dda9b72db0c7f0d822ea.jpg
Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή... Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο θάνατος των ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ και
cache/resized/d38d4f19403de5db0a2fb9edf70faa18.jpg
Παρέμβαση για τα θέματα της εγκληματικότητας και των «χίλιων» προβλημάτων, που όπως αναφέρει
cache/resized/73933ecb3ebfd7b1dd1ffc03b068a9f8.jpg
Διάλυση βάρεσε το Α.Τ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης!! Παρά τις όποιες ενέργειες της Ένωσης, η
cache/resized/ca6524e44667d5e50053bca9b76b84a5.jpg
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον
cache/resized/3ea005ab50c4d12857ae99991a5dbb6e.jpg
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών
cache/resized/5e8be3a5df566eadc822622f3a6c64a6.jpg
Αίτημα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για είσοδο των

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...