Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη στο Α.Τ. και Τ.Α. Θέρμης. Σε ακατάλληλο κτίριο στεγάζεται το Τ.Α.Θέρμης Κύριο

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 18:11 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Πραγματοποιήσαμε σήμερα επίσκεψη στο Α.Τ. και Τ.Α.Θέρμης.


Στο Α.Τ. Θέρμης πέρα από το γενικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι υπηρεσίες της ΓΑΔΘ και αφορά τα οχήματα με τα οποία εκτελούν εποχούμενη υπηρεσία, οι συνάδελφοι
μας ενημέρωσαν ότι ο αριθμός των αστυνομικών που υπάρχουν πλέον μετά την συγχώνευση είναι ικανοποιητικός και εφόσον διατηρηθεί ως έχει δεν θα υπάρξει πρόβλημα σχετικά με την έκδοση υπηρεσίας, τις ημερήσιες αναπαύσεις και το ωράριο εργασίας του προσωπικού.
Να τονίσουμε ότι στο Α.Τ. Θέρμης υπάρχει σύστημα καμερών και όπως έχει προτείνει και η Ένωση μας σε παλαιότερη επίσκεψή της μπορεί να αποτελέσει πρότυπο τμήμα ώστε να σταματήσει επιτέλους η φύλαξη των αστυνομικών κτιρίων με τον αναχρονιστικό τρόπο του σκοπού καταστήματος.


Εν συνεχεία επισκεφθήκαμε το Τ.Α. Θέρμης όπου αυτά που αντικρίσαμε επιβεβαίωσαν ότι το Α.Τ.Θέρμης αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.
Οι συνάδελφοι στο σύνολο τους ασχολούνταν με την καθαριότητα του κτιρίου, με υλικά που εξασφάλισαν με προσωπικά τους χρήματα, προσπαθώντας να σουλουπώσουν τους χώρους του κτιρίου που θα στεγάσει το νεοϊδρυθέν Τ.Α.Θέρμης.
Να θυμίσουμε σε όλους ότι στο συγκεκριμένο χώρο στεγάζεται και σχολείο.


Πέραν των τραγικών συνθηκών που επικρατούν στο τμήμα και για τα οποία η υπηρεσία είναι παντελώς απούσα, οι συνάδελφοι μας ενημέρωσαν ότι το προσωπικό το οποίο καλείται να λειτουργήσει το συγκεκριμένο Τ.Α. είναι το 1/3 της οργανικής δύναμης που όφειλε να υπάρχει σύμφωνα με το οργανόγραμμα.
Υποθέτουμε ότι το Α.Ε.Α το οποίο πίεζε συνεχώς την Ηγεσία της ΓΑΔΘ να εφαρμόσει την αναδιάρθρωση, δεν το απασχολεί ότι δεν υπάρχει προσωπικό ώστε να επανδρώσει τα νέα Τμήματα Ασφαλείας.
Τονίσαμε στους συναδέλφους ότι θα βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα τους και θα παρέμβουμε έτσι ώστε να ενισχυθούν τόσο με προσωπικό όσο και με υλικοτεχνική υποδομή.
Άλλωστε όπως διατυμπάνιζαν τόσο καιρό όλοι οι αρμόδιοι φορείς, σκοπός της αναδιάρθρωσης ήταν η δημιουργία τμημάτων σύγχρονων, που να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και να ικανοποιούν τόσο τους πολίτες που το επισκέπτονται για την εξυπηρέτηση τους όσο και το ίδιο το αστυνομικό προσωπικό που καθημερινά εργάζεται σε αυτά.

 

ΚΛΕΑΝΗΣ Βασίλειος Υπεύθυνος Ανατολικού τομέα Ε.Α.Υ.Θ.

 

ΜΠΟΥΚΑ Βασιλική Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων στην Γραμματεία Γυναικών ΠΟΑΣΥ - Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

 

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Νικόλαος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

 

ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΙΑΔΗΣ Μιλτιάδης Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...