Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεύθυνση Αστυνομίας....ώρα μηδέν! Άρθρο του Κλεάνη Βασιλείου, Α΄ Αντιπροέδρου στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ και μέλους της ΑΣΠΑ

Αυτά που συμβαίνουν εδώ και κάποιες εβδομάδες, στα αστυνομικά τμήματα, θυμίζουν την προ COVID εποχή.
Τα ρεπό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα εκτοξευθούν στα επίπεδα προ lockdown.
Το blanco και το γράψε - σβήσε στα φύλλα υπηρεσίας, τις τελευταίες μέρες πάει και έρχεται.
Οι νυχτερινοί, ενημερώνονται στις 21.00΄, ότι τελικά δεν θα εργαστούν νύχτα, αλλά θα τους χρεωθεί ρεπό και την επόμενη θα είναι πρωί!!
Το νύχτα - νύχτα επιστρέφει και αυτό δειλά δειλά..
Τα ρεπό κόβονται λες και δουλεύουμε στο χωράφι τους.
Και ποιός ξέρει τι θα έρθει όταν ξεκινήσουν οι άδειες ...
Οι λόγοι βέβαια γνωστοί...
Τα περισσότερα Α.Τ. είναι άδεια, με την ευθύνη να βαραίνει τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τον Διευθυντή Αστυνομίας, οι οποίοι με δικές τους υπογραφές, αποσπούν άτομα από τα άδεια Α.Τ., σε ήδη γεμάτες υπηρεσίες.
Και ειδικά εν μέσω πανδημίας, που μας ενίσχυαν οι συνάδελφοι από ειδικές υπηρεσίες και τα διαβατήρια, έγιναν πράγματα και θαύματα.
Επειδή όσοι μείναμε στην διεύθυνση δεν είμαστε είλωτες και ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης, που υπηρετώ 21 συναπτά χρόνια σε ΑΤ, οφείλω να προστατεύσω μαζί με το υπόλοιπο προεδρείο της ΕΑΥΘ, το προσωπικό, θα θέσω το συγκεκριμένο ζήτημα, στο αυριανό ΔΣ, με συγκεκριμένο αίτημα.
Να σταλεί έγγραφο προς τον Γενικό και τον Διευθυντή Αστυνομίαςέτσι ώστε να κοπούν όλες οι αποσπάσεις από τα Α.Τ. προς άλλες υπηρεσίες.
Αν μέσα σε μια εβδομάδα, δεν γίνει το ανωτέρω πράξη, τότε να κατατεθεί ονομαστικά μήνυση στους υπαίτιους, τόσο για τις εργασιακές παραβιάσεις, όσο και για την μη τήρηση του οργανογράμματος, που έχει τεράστιο αντίκτυπο και στην αστυνόμευση της πόλης.
Οφείλουμε πλέον να περάσουμε από τα λόγια στην πράξη.

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...