Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα άδεια Α.Τ. και οι περιπολίες της ΔΙ.ΑΣ., που ρίχνουν στάχτη στα μάτια των δημάρχων και των δημοτών τους. Άρθρο του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ Τριαντάφυλλου, αναπλ. Γεν.Γραμματέα, υπεύθυνου Δημ. Σχέσεων & υπεύθυνου Κεντρικού τομέα και μέλους της Α.Σ.Π.Α.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 22:05 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση των δημάρχων στα θέματα ασφάλειας.
Αλλά η αλήθεια απέχει παρασάγκας από αυτό που τους παρουσιάζουν.
Τα τμήματα είναι άδεια λόγω "βολεμάτων" και το να στέλνουν μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για 15 μέρες, αποτελεί στάχτη στα μάτια, αφού όταν σβήσουν τα φώτα και ξεχαστεί η αγανάκτησή σας, η αστυνόμευση των Δήμων σας, επιστρέφει στην κανονικότητα των άδειων τμημάτων και των ελαχίστων περιπολιών.
Και για να μην παρεξηγηθώ, μακάρι να ήταν η ΔΙ.ΑΣ. και η Ζ όσο ενισχυμένες θα έπρεπε, ώστε να αστυνομεύουμε κάθε μήκος και πλάτος της πόλης. Αλλά και σε εμάς έρχονται 10 και εξαφανίζονται 50, με αποτέλεσμα να έχουμε γίνει τα παιδιά για όλες τις δουλειές και να μας στέλνουν μια από εδώ και μια από εκεί, για να καλύπτουμε τις τεράστιες ευθύνες και παραλείψεις τους.
Πιέστε όλοι να εχισχυθούν τα τμήματα σας, με τον αριθμό που ορίζει το οργανόγραμμα και να επιστρέψουν όλοι οι αποσπασμένοι στις οργανικές τους θέσεις.
Θα σας θέσω ένα ρητορικό ερώτημα, για να αντιληφθείτε το μέγεθος της κοροϊδίας. Εσείς, αν είχατε μια άδεια και μια γεμάτη υπηρεσία θα προσπαθούσατε να γεμίσετε την άδεια ή να αδειάσετε την άδεια?
Ε λοιπόν στην Αστυνομία, οι διοικήσεις αδειάζουν τις άδειες υπηρεσίες και γεμίζουν τις γεμάτες.
Και για του λόγου το αληθές, κάντε μια βόλτα στα Αστυνομικά Τμήματα και στα Τμήματα Ασφαλείας των Δήμων σας, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι η πραγματική δύναμη με τα βίας αγγίζει σε πολλές υπηρεσίες το 50% της προβλεπόμενης δύναμης και από αυτούς που υπάρχουν και πάλι ούτε οι μισοί δεν ασχολούνται με την αστυνόμευση, αφού τρέχουν σε μέτρα, δικαστήρια, γήπεδα και φυλάξεις επίσημων.
 

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...