Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κρατουμένου στο Τ.Δ.Μ. Θέρμης - 14 Αστυνομικοί σε καραντίνα! Άρθρο του Νόχου - Γρίβα Ιωάννη.

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 10:28 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κρατουμένου στο ΤΔΜ Θερμής, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται κανονικά στα κρατητήρια της υπηρεσίας. 14 Αστυνομικοί σε καραντίνα. Ο ΕΟΔΥ θα κάνει τεστ στους κρατούμενους, αλλά όχι στους αστυνομικούς (πλην τεσσάρων).

Ο παραλογισμός δεν έχει όρια πλέον στα όσα βιώνουν καθημερινά οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κρατουμένου στο ΤΔΜ Θερμής, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στα κρατητήρια της υπηρεσίας.

Ο διευθυντής της υπηρεσίας μαζί με όλους τους συναρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, έχουν κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, πλην όμως έχουν πέσει σε τείχος.

Όπως ενημερωθήκαμε σήμερα και ενώ 14 Αστυνομικοί έχουν τεθεί ήδη σε καραντίνα, το κλιμάκιο θα έρθει να πραγματοποιήσει τεστ σε όλους τους κρατούμενους (16 στον αριθμό) και μόλις σε 4 Αστυνομικούς και σε αυτούς "χαριστικά", οι οποίοι πραγματοποίησαν την μεταγωγή του κρατουμένου προς το νοσοκομειακό ίδρυμα, αφού είχαν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα (γάντια - μάσκα), πάρα το ότι η υπηρεσία με βάση το πρωτόκολλο έχει θέσει 14 Αστυνομικούς σε καραντίνα.

Ταυτόχρονα οι υπόλοιποι συνάδελφοι, συνεχίζουν να εργάζονται στην υπηρεσία, μαζί με το επιβεβαιωμενο κρούσμα, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο ακριβώς χώρο, αφού για όσους γνωρίζουν το συγκεκριμένο κτίριο, τα κρατητήρια βρίσκονται στον ίδιο διάδρομο με τα γραφεία γραμματείας - διοίκησης και Αξ. Υπηρεσίας.

Η κατάσταση είναι πλέον εξοργιστική και οφείλει η Ανώτατη Ηγεσία, να λάβει δραστικά μέτρα για την απαράδεκτη αντιμετώπιση προς το Αστυνομικό Σώμα.

Τελικά μήπως έχουμε ανοσία και δεν το ξέρουμε;

Το ΝΤΡΟΠΗ είναι λίγο

Νόχος Γρίβας Ιωάννης
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΑΣΠΑ

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...