Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκαριστικές εικόνες στα περιπολικά της Τροχαίας .Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 19:59 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Η κατάσταση των περιπολικών της Θεσσαλονίκης είναι τραγική και έχουμε ασχοληθεί πάμπολλες φορές, χωρίς κανένας από τους αρμοδίους να συγκινείται.


Η εικόνα όμως που αντικρίσαμε στα περιπολικά της Τροχαίας είναι σοκαριστική.
Οχήματα που οι σπασμένοι υαλοπίνακες καλύπτονται με αυτοκόλλητα, προφυλακτήρες δεμένοι με σχοινιά, κιβώτια ταχυτήτων που υπολειτουργούν.
Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι πολίτες αντιδρούν στις συστάσεις των συναδέλφων μας και τους φέρνουν σε δύσκολη θέση, βλέποντας την τραγική κατάσταση των οχημάτων.


Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι συνάδελφοι που οδηγούν τα συγκεκριμένα οχήματα κινδυνεύουν, ενώ πάμπολλες φορές φορές έχουν βάλει χρήματα από την τσέπη τους για να επιδιορθώσουν βλάβες, αφού η έγκριση δαπανών γίνεται με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς.

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι τα ελάχιστα περιπολικά που έχουν απομείνει στην πόλη μας λειτουργούν 24  ώρες ασταμάτητα και έχουν από 400.000-650.000 χλμ είναι εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος σε σύντομο χρονικό διάστημα η Θεσσαλονίκη να μείνει εξ ολοκλήρου χωρίς περιπολικά.


Δυστυχώς οι υποσχέσεις για ένταξη της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα(υπενθυμίζουμε ότι ήδη σε δύο προγράμματα δεν είχε συμπεριληφθεί η Θεσσαλονίκη), ενώ Πολιτική και Φυσική Ηγεσία προσπαθούν μάταια πλέον να κρύψουν κάτω από το χαλί ένα πρόβλημα τεραστίων διαστάσεων.
Επειδή, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συμβεί το μοιραίο και η ευθύνη θα βαραίνει όλους μας, καλούμε την Ένωση μας να παρέμβει δυναμικά και να καταθέσει στην δικαιοσύνη φάκελο με όλα τα στοιχεία για την κατάσταση των οχημάτων της ΓΑΔΘ.

 Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι αιτιολογίες περί  οικονομική στενότητας, όταν γύρω μας κατασπαταλώνται εκατομμύρια ευρώ δεν μας πείθουν

 

Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

 

 

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...