Εκτύπωση αυτής της σελίδας

12 Αστυνομικοί της ΓΑΔΘ καθημερινά απασχολούνται σε άδεια κέντρα φιλοξενίας.

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 19:42 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Το Α.Ε.Α. πριν λίγο καιρό αποφάσισε να επιστρέψουν 50 αποσπαμένοι από τους συναδέλφους που ενίσχυαν την Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης για τα κέντρα φιλοξενίας, δημιουργώντας τεράστιες

ανισορροπίες στα Α.Τ. που έχουν επωμιστεί την φύλαξη τους, με αποτέλεσμα σε κάποια από αυτά οι συνάδελφοι για 10 και πλέον μέρες να εργάζονται χωρίς ρεπό.
Η Δίευθυνση Αστυνομίας πραγματοποίησε ανακατανομή των αποσπασμένων προσπαθώντας να μειώσει τα προβλήματα, τα οποία δυστυχώς είναι τεράστια εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού που υπάρχει.
Είναι δεδομένο ότι με την έρναρξη των θερινών αδειών σχεδόν όλα τα Α.Τ. δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε καν στις ανελαστικές υπηρεσίες.
Παρά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα προβλήματα είναι γνωστά, 12 συνάδελφοι της ΓΑΔΘ συνεχίζουν να εκτελούν υπηρεσία σε άδεια κέντρα φιλοξενίας.
Ο λόγος είναι ότι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς, εδώ και περίπου ένα μήνα που έχουν αδειάσει δεν έχουν μπει στην διαδικασία να απομακρύνουν τα υλικά που είχαν τοποθετήσει.Το πρώτο πράγμα βέβαια που έκαναν, είναι να κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι που εκτελούν υπηρεσία εκεί, συν των άλλων να μην έχουν τον απαραίτητο φωτισμό με ότι αυτό συνεπάγεται.
Καλούμε την Φυσική Ηγεσία να αποδεσμεύσει άμεσα τις δυνάμεις που απασχολούνται στα άδεια κέντρα φιλοξενίας.
Είναι αδιανόητο όταν τα ΑΤ δεν έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν στο προσωπικό το θεσμοθετημένο ρεπό του και να προσφέρουν αστυνόμευση στους τομείς ευθύνης τους, να χρησιμοποιείται προσωπικό για την φύλαξη σκηνών σε άδεια κέντρα φιλοξενίας.

 

Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...