Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τρία άτομα για παράνομη διευκόλυνση εξόδου από την ελληνική επικράτεια

Συνελήφθησαν τρία άτομα για περίπτωση παράνομης διευκόλυνσης εξόδου. Με διαβατήρια συγγενικών του προσώπων, ένας εκ των συλληφθέντων αποπειράθηκε να διευκολύνει την

παράνομη έξοδο σε δύο αλλοδαπούς.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες , τρία άτομα που ενέχονται σε περίπτωση παράνομης διευκόλυνσης εξόδου από την ελληνική επικράτεια.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 48, 32 και 27 ετών (2 άντρες και 1 γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών, της κατοχής και χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, χθες, στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, κατελήφθη ο 48χρονος, να συνοδεύει την 27χρονη και έναν ανήλικο αλλοδαπό (11 ετών), με σκοπό την επιβίβασή τους σε πτήση, με προορισμό χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, χρησιμοποιώντας για λογαριασμό τους, γνήσια ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια) Αρχών Πακιστάν, που ανήκαν σε έτερα άτομα (στη σύζυγο και στον υιό του 48χρονου).

Επίσης, συνελήφθη ο 32χρονος πατέρας του ανήλικου, ο οποίος τον είχε παραδώσει στον 48χρονο προκειμένου να επιβιβαστεί στην εν λόγω πτήση, ενώ επιπλέον προέκυψε, ότι σε βάρος του τελευταίου είχε επιβληθεί το μέτρο της Απαγόρευσης Εξόδου, κατόπιν σχετικής διάταξης Τακτικού Ανακριτή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών . Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

www.seleo.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...