Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη της ΑΣΠΑ στο ΑΤ και ΤΑ Λαγκαδά!Τεράστιο πρόβλημα με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου.

Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 14:02 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Επίσκεψη πραγματοποίησαν μέλη της ΑΣΠΑ στο Α.Τ. και Τ.Α. Λαγκαδά για ακόμη μία φόρα, παρακολουθώντας συνεχώς το πως λειτουργούν οι υπηρεσίες και τι προβλήματα παρουσιάζονται.


Στην συζήτηση με τους συναδέλφους του Α.Τ.Λαγκαδά μας ενημέρωσαν ότι εκδίδεται κανονικά η εβδομαδιαία υπηρεσία, υπάρχουν όμως οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις μ.ο 5-6 ανά άτομο
Το βασικότερο ζήτημα είναι καθημερινή χρησιμοποίηση αρκετών συναδέλφων προς ενίσχυση του Δικαστικού Μεγάρου.
Στο Τ.Α. οι συνάδελφοι μας ενημέρωσαν ότι το τμήμα λειτουργεί μόλις  με τα 2/3 της προβλεπόμενης δύναμης, ενώ είναι ελάχιστος ο αριθμός των ανακριτικών υπαλλήλων που υπάρχουν στο Τμήμα με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση αδειών.Παρά τα παραπάνω και εδώ εκδίδεται κανονικά εβδομαδιαία υπηρεσία και δεν οφείλονται ρεπό.
Όπως μας μεταφέρθηκε υπάρχουν έντονα προβλήματα και σε υλικοτεχνική υποδομή.

Οι συνάδελφοι και των δύο υπηρεσιών μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του τμήματος, οι οποίες χρήζουν άμεσης βελτίωσης , αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ εξυπηρετούνται πολίτες πέφτει το ρεύμα με αποτέλεσμα την τεράστια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών .

Η ΑΣΠΑ καθημερινά βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους ενημερώνετε και προσπαθεί να δώσει λύσεις.
Σκόπος μας είναι η ΕΛ.ΑΣ. να λειτουργεί με γνώμονα την διαφάνεια και την αξιοκρατία και να μην υπάρχουν υπηρεσίες πολλών ταχυτήτων.

Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

 

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...