Εργασίες Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2017

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 27 Μαΐου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του

Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Με την παρουσία τους τίμησαν τις εργασίες της Συνέλευσης ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, οι Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Πιερίας, Ροδόπης και Φλώρινας, εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ν. Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Ν. Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών κ. Γεώργιος ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ.
Στις εργασίες είχαν προσκληθεί και παρέστησαν, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Φώτιος ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ, ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Μιλτιάδης ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ, ο Β’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Νικόλαος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Στυλιανός ΝΤΕΛΗΣ, ο Διευθυντής Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Θωμάς ΦΕΥΓΑΣ, και ο Διευθυντής Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΔΟΥΒΑΛΗΣ.
Μετά την έγκριση του Διοικητικού και του Οικονομικού Απολογισμού από τα μέλη της Ένωσης, απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Φώτιος ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις συναδέλφων μας οι οποίοι προέβησαν σε κάποια εξαιρετική πράξη κατά την εκτέλεση ή εκτός υπηρεσίας, καθώς και συναδέλφων που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια καταδίωξης ή σύλληψης. Για δεύτερη χρονιά η Ένωση συνεχίζει τις βραβεύσεις, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν οι συνάδελφοί μας με πράξεις που υπερβαίνουν το υπηρεσιακό καθήκον.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ενημέρωσε τους παρισταμένους για το νέο μισθολόγιο και τα νέα δεδομένα που αυτό επιφέρει στις ζωές των ενστόλων, τις ενέργειες και τα επόμενα βήματα που δρομολογούνται από την Ομοσπονδία μας.
Στο νέο μισθολόγιο αναφέρθηκε και ο Νομικός Σύμβουλος ΠΟΑΣΥ κ. Χαράλαμπος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, καθώς και στις νομικές διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας.
Τέλος, οι παρευρισκόμενοι έθεσαν ερωτήματα επί των τοποθετήσεων.
Το Προεδρείο της Ένωσης ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους όλους τους προσκεκλημένους, αλλά κυρίως τα μέλη της Ένωσης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρέστησαν στις εργασίες του ανώτατου Οργάνου μας.

 

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

 

Ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας

ΚΛΕΑΝΗΣ Βασίλειος

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

THESSpolice

THESSpolice

  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/54209b7f918f96bcbb81bcb89d41bc0f.jpg
Αυτήν την βδομάδα θα ανακοινωθούν οι θέσεις των έκτακτων μεταθέσεων. Η ΓΑΔΘ έχει αυτή την στιγμή
cache/resized/9649c3603a813d5a4b5f2d03c8d9ee95.jpg
Με μεγάλη προσέλευση και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία της
cache/resized/3ecbe5472af932911b0ae8bb9bf9967b.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μαζί με εκλεγμένους αντιπροσώπους της συγκεκριμένης
cache/resized/c5f1db941dadf26baa7343e98d937ebb.jpg
Μετά τα επεισόδια του Σαββάτου πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν σχετικά με την στάση των
cache/resized/1f8e0bac06e55ea7e481bdd8a6450d6f.jpg
Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού της Χώρας στην 83η ΔΕΘ, αλλά και η δημιουργία από την Κυβέρνηση
cache/resized/91d840aab473f48e48dc382ea4335862.jpg
Στο περιθώριο της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κου Δημητρίου ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ στην 83η
cache/resized/d37ded82f6700b620976aa22c349ba02.jpg
Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται επεισόδια στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ.
cache/resized/2878f4bc4bea454f74bedca858ddd10a.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το ΚΜΟΠ και την καινοτόμα πλατφόρμα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...