ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία προχώρησε σε νέα δωρεά, χορηγώντας υπηρεσιακά τζάκετ για τα μέλη μας.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Απόστολο ΧΑΒΔΟΥΛΑ, για να του μεταφέρει μια σειρά θεμάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό των Τμημάτων Διαχείρισης Μεταναστευτικού.
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών, κ. Σίμο Δανιηλίδη, και του κατέθεσαν όσα στοιχεία έχουν συλλέξει σχετικά με τον δυσθεώρητο αριθμό αποσπάσεων από τα ΑΤ της Διεύθυνσης Αστυνομίας. Τα στοιχεία αυτά, ήδη έχουν αποσταλεί προς την Ηγεσία του Σώματος, πλην όμως, δεν έχουμε δει ακόμα απτά αποτελέσματα.
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα δωρίσει σχολικές τσάντες και γραφική ύλη στα παιδιά των μελών της που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού τον Σεπτέμβριο 2021, δηλαδή σε όσα έχουν γεννηθεί το έτος 2015.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα ακόμη μια επιτυχημένη αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Έγγραφο προς τον Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστο, με κοινοποίηση στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Λάζαρο για την κρατούσα υπηρεσιακή κατάσταση στο ΑΤ Λευκού Πύργου.
Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης απένειμε τιμητικές πλακέτες και συνεχάρη εκ του σύνεγγυς τους Αστυνομικούς που διέσωσαν πολίτη, ο οποίος φλεγόταν από τη ρίψη μολότοφ, παρότι ανάλογη επίθεση δέχονταν και οι ίδιοι.
Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το Α.Τ. Ωραιοκάστρου, όπου διένειμε υπηρεσιακά τζάκετ στα μέλη της. Οι υπηρετούντες συνάδελφοι δέχτηκαν με ικανοποίηση τα δωρούμενα είδη και μετέφεραν στους εκπροσώπους μας ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ευχαριστεί θερμά το Κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής & Βιοτεχνολογίας, «Experiment» για τη δωρεά 2000 €. Το ποσό αυτό θα διατεθεί για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού, για τα μέλη της Ένωσης.
Μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μετέβησαν σήμερα στον οικισμό Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου, όπου παρέδωσαν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν μετά από πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, πραγματοποίησε ομαδική εθελοντική αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, προχώρησε σήμερα σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου στεγάζεται το Πρωθυπουργικό Γραφείο, και επέδωσε το επισυναπτόμενο υπόμνημα, τηρώντας όλα τα επιβαλλόμενα προστατευτικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει την συμπαράστασή της στις οικογένειες που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στις περιοχές της Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας. Επειδή αυτές τις δύσκολες στιγμές, όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, η Ένωση αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα σταλούν στις σεισμόπληκτες περιοχές.
Σήμερα, το Α’ Ψυχοσάββατο του έτους, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης τέλεσε τρισάγιο στο Μνημείο πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στη μνήμη των συναδέλφων μας που έδωσαν τη ζωή τους προασπιζόμενοι την δημόσια ασφάλεια και το κοινό καλό.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και ώρες 09:00-13:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Ο Πρόεδρος της ΕΑΥΘ, κ. Θεόδωρος Τσαϊρίδης, και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Γεώργιος Χατζόπουλος, επισκέφθηκαν τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ, και ζήτησαν τη μεσολάβησή του για ορισμένα υπηρεσιακά προβλήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Αρχηγείου.
Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, για να του μεταφέρει ζητήματα άμεσης προτεραιότητας για το αστυνομικό προσωπικό.
Έπειτα από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μέλη του Προεδρείου της πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, και άλλα ανώτατα πρόσωπα της Ηγεσίας της ΓΑΔΘ.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που ευαισθητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στη σημερινή εθελοντική αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Χάρη Καστανίδη, παρουσία του Γραμματέα του Τομέα προστασίας του πολίτη κ. Γιώργου Φεστερίδη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση σημαντικών εκκρεμών ζητημάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό και απαιτούν πολιτική βούληση για την επίλυσή τους.
Τον Δήμαρχο Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.Κατά τη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, ο Γενικός Γραμματέας, Γεώργιος Χατζόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος, αστυνομικός στο επάγγελμα, Αλέξανδρος Πατσιαλάς, ο κ. Ταχματζίδης ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλουςΕιδικότερα, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Τσαϊρίδης, έθεσε στον Δήμαρχο Λαγκαδά το πάγιο αίτημα των αστυνομικών υπαλλήλων για την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό, καθώς όπως είπε αποτελούν τα κύτταρα αστυνόμευσης των δήμων και θα πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση σε όλες τις γειτονιές και τα χωριά για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαγκαδά, αφού ευχαρίστησε όλους τους αστυνομικούς υπαλλήλους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στα αιτήματα τους επισημαίνοντας ότι είναι αυτονόητη και καταφανής η ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή. Παράλληλα, ο κ. Ταχματζίδης υπογράμμισε ότι για δήμους όλης της χώρας είναι μείζονος σημασίας η αύξηση των περιπολιών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ζητήματα ασφάλειας των πολιτών και των περιουσιών τους.

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/7c8b24e941e631bcb420681ee838caa1.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία
cache/resized/6f3ca76d38c600652897d216f1553c5e.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης,
cache/resized/0b4b5f2b0b56dda9b72db0c7f0d822ea.jpg
Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή... Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο θάνατος των ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ και
cache/resized/d38d4f19403de5db0a2fb9edf70faa18.jpg
Παρέμβαση για τα θέματα της εγκληματικότητας και των «χίλιων» προβλημάτων, που όπως αναφέρει
cache/resized/73933ecb3ebfd7b1dd1ffc03b068a9f8.jpg
Διάλυση βάρεσε το Α.Τ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης!! Παρά τις όποιες ενέργειες της Ένωσης, η
cache/resized/ca6524e44667d5e50053bca9b76b84a5.jpg
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον
cache/resized/3ea005ab50c4d12857ae99991a5dbb6e.jpg
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών
cache/resized/5e8be3a5df566eadc822622f3a6c64a6.jpg
Αίτημα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για είσοδο των

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...