Επίσκεψη στο Α.Τ. Ιωνίας-Καλλιθέας.Συνάδελφοι χωρίς να λάβουν Ημερήσια Ανάπαυση για 15 και πλέον μέρες και σε διπλές νυχτερινές βάρδιες. Κύριο

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 18:08 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Σήμερα εκλεγμένα μέλη μας επισκέφθηκαν το Α.Τ. Ιωνίας Καλλιθέας, μετά τα όσα τους αναφέρθηκαν τηλεφωνικώς για τις υπηρεσίες που διατάχθηκαν να εκτελέσουν εν μέσω εορτών.


Στην συνάντηση συμμετείχαν πολλοί συνάδελφοι της υπηρεσίας, οι οποίοι όπως μας ενημέρωσαν ότι έχουν φτάσει στα όρια τους με όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και με τις
υπηρεσίες τις οποίες καλούνται να εκτελέσουν.
Πολλοί συνάδελφοι έχουν να λάβουν ημερήσια ανάπαυση πάνω από 15 μέρες και προτίθεται να κάνουν αυτοδίκαιη χρήση ημερήσιας ανάπαυσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, ενώ οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις έχουν αυξηθεί αφού για να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές απαιτήσεις, σε πολλούς συναδέλφους δεν χορηγείται εβδομαδιαία ημερήσια ανάπαυση, ενώ τον τελευταίο καιρό αναγκάζονται να εκτελέσουν διπλή νυχτερινή βάρδια.
Αυτήν την στιγμή το Α.Τ. Ιωνίας-Καλλιθέας με την υπάρχουσα δύναμη που διαθέτει, για να ανταπεξέλθει στις ανελαστικές υπηρεσίες δεν θα πρέπει να χορηγεί κάθε βδομάδα στο μισό σχεδόν προσωπικό Η.Α.
Ο Διοικητής είχε ενημερώσει εγγράφως την Διεύθυνση για την αδυναμία έκδοσης υπηρεσίας, αλλά μέχρι την παρέμβαση του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Θ την 23 Δεκεμβρίου για όσα του μεταφέρθηκαν από το προσωπικό για διπλή νυχτερινή βάρδια 24-25 Δεκεμβρίου, ουδεμία απάντηση είχε λάβει, ενώ όπως μας ενημέρωσε απέστειλε εκ νέου έγγραφο ενίσχυσης της υπηρεσίας του κατά την περίοδο των εορταστικών αδειών.
Τέλος, όπως διαπιστώσαμε δεν εκδίδεται εβδομαδιαία υπηρεσία, με την αιτιολογία ότι συνεχώς αποστέλλονται μέτρα με αυξημένες απαιτήσεις και αλλάζει συνεχώς η υπηρεσία.

Ενημερώσαμε τον Διοικητή ότι οφείλει να εκδίδει εβδομαδιαία υπηρεσία σύμφωνα με τα ισχύοντα και δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει να την εκδίδει κανονικά.
Τις τελευταίες βδομάδες στις επισκέψεις που πραγματοποιήσαμε σε αστυνομικά τμήματα κυρίως του Δυτικού Τομέα, παρατηρήσαμε ότι σε όλα παρατηρούνται τα ίδια προβλήματα με έλλειψη σε προσωπικό σε υλικοτεχνική υποδομή,ενώ οι υπηρεσιακές απαιτήσεις ξεπερνούν τις δυνατότητες των Αστυνομικών Τμημάτων.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας και οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε αυτήν είναι οι πλέον αδικημένοι, αφού εδώ υπάρχουν τα περισσότερα οργανικά κενά αλλά ταυτόχρονα και οι περισσότερες υπηρεσιακές απαιτήσεις.
Γιαυτό θα πρέπει ο καθένας από την μεριά του να βοηθήσει ειλικρινά και όχι συντεχνιακά, ώστε να σταματήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας να θεωρείται αιώνια η αδικημένη και ανεπιθύμητη Διεύθυνση χωρίς ποτέ και κανένας να την βοηθάει και οι συνάδελφοι να αισθάνονται ως εργαζόμενοι κατώτερου Θεού και να ψάχνουν να βρουν τρόπο να αλλάξουν υπηρεσία.

ΚΛΕΑΝΗΣ Βασίλειος Αν.Γενικός Γραμματέας Ε.Α.Υ.Θ

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Θεόδωρος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΙΑΔΗΣ Μίλτος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

 

Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/7c8b24e941e631bcb420681ee838caa1.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία
cache/resized/6f3ca76d38c600652897d216f1553c5e.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης,
cache/resized/0b4b5f2b0b56dda9b72db0c7f0d822ea.jpg
Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή... Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο θάνατος των ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ και
cache/resized/d38d4f19403de5db0a2fb9edf70faa18.jpg
Παρέμβαση για τα θέματα της εγκληματικότητας και των «χίλιων» προβλημάτων, που όπως αναφέρει
cache/resized/73933ecb3ebfd7b1dd1ffc03b068a9f8.jpg
Διάλυση βάρεσε το Α.Τ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης!! Παρά τις όποιες ενέργειες της Ένωσης, η
cache/resized/ca6524e44667d5e50053bca9b76b84a5.jpg
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον
cache/resized/3ea005ab50c4d12857ae99991a5dbb6e.jpg
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών
cache/resized/5e8be3a5df566eadc822622f3a6c64a6.jpg
Αίτημα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για είσοδο των

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...