Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ANYTIME by Interamerican αποκλειστικά για τα μέλη μας

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 20:49 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ANYTIME by Interamerican αποκλειστικά για τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

 


Η ANYTIME by Interamerican προχώρησε σε μια ειδική οικονομική προσφορά αποκλειστικά για τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με έκπτωση σε κάθε νέο ή παλιό συμβόλαιο. Επωφεληθείτε!

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 5% ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ANYTIME (https://www.anytime.gr): 1001254000000018
(Ασφαλιστικός Σύμβουλος: Γιώργος ΣΛΙΟΥΣΑΡΕΓΚΟ, κιν.: 6997313056, γραφείο: 2310026751 Χάλκης 8 - Πυλαία, fax: 2310026795)
-Για τα νέα συμβόλαια απλά βάζουμε τον κωδικό στο σχετικό πεδίο.
-Για τα παλιά συμβόλαια επικοινωνούμε για οδηγίες με τον παραπάνω Ασφαλιστικό Σύμβουλο, ένα μήνα πριν τη λήξη του συμβολαίου μας.
-Η προσφορά ισχύει για συναδέλφους και τις οικογένειές τους (γονείς, συζύγους, και τέκνα) που την ημέρα αίτησής τους στην Anytime, είναι εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και η άδεια κυκλοφορίας έχει εκδοθεί στο όνομα των συναδέλφων ή στα μέλη των οικογενειών τους που θα κάνουν χρήση της προσφοράς.
-Δεν ισχύει η προσφορά σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
-Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνούμε με τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο.
-Οδηγίες στα παρακάτω ενημερωτικά

Anytime by Interamerican - Δείτε τα προγράμματα ασφάλισης, διαδικασία ασφάλισης και καλύψεις εδώ
Ενημερωθείτε για την Ειδική έκπτωση μόνο για τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εδώ

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...