Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος Κ.Ο.Κ. Αλήθεια ή Θάρρος ; Άρθρο του ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Πασχάλη

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 22:59 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Ο Νεοέλληνας στη χειρότερη φάση του , υποκρίνεται ότι διοικεί και διοικείται , κάνει πώς νομοθετεί, κάνει πώς εφαρμόζει .


Η όλη κατάσταση μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικής τάξεως << πρώτη ύλη>> για μία φαρσοκωμωδία, αλλά δυστυχώς πρόκειται για μια εθνική τραγωδία, ότι έχει να κάνει με τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας και την έλλειψη οδηγικής πολιτικής και παιδείας .
Τρεις οι πυλώνες μίας ριζικής αναμόρφωσης της πραγματικότητας την οποία βιώνουμε,με στόχο τη μείωση τού βαρύτατου φόρου αίματος κάθε οικογένειας σε όλη την ελληνική επικράτεια.


1. Αλλάζουμε την εκλογική μας συμπεριφορά !

Είμαστε ότι ψηφίζουμε !
Το χαμηλό επίπεδο παραγωγής πολιτικής σκέψης και στη συνέχεια νομοθετικής παρέμβασης ,το δημιουργήσαμε εμείς με τη ψήφο μας.
Προτείνουμε σε πετυχημένους , γνώστες του θέματος και της υπάρχουσας ψυχολογίας, συνανθρώπους μας ,να αναλάβουν ως αρμόδιοι και να τους αφήσουμε χωρίς άλλη παρέμβαση να δραστηριοποιηθούν ,να σώσουν ζωές ! Εκεί που θέλει εξοντωτικές ποινές να επιβάλλονται , εκεί που θέλει γνώση ,να δίδεται.


2.Αλλάζουμε τον εαυτό μας,ναι εκείνον !


Τον εγωιστή ,τον παντογνώστη,τον αδέσμευτο, τον ψευτο-επαναστατη, τον <<τσάμπα μάγκα >>, που οδηγεί δίχως αύριο, που γράφει στα υποδήματα του νόμους, το συνάνθρωπο του,την οικογένεια του.
Βέβαια απαιτεί ! Απαιτεί όλα γύρω του να λειτουργούν ρολόι, αρκεί αυτός να μην είναι επουδενί εξάρτημα ή κομμάτι αυτού του ρολογιού.


3. Αλλάζουμε ! Δημιουργούμε έναν αξιόπιστο λειτουργικό μηχανισμό αστυνόμευσης και ελέγχου.


Υπηρεσίες Τροχαίας με επαρκή προσωπικό εφοδιασμένες με νέα οχήματα ,να αστυνομευουν συνεχώς , χωρίς πάρεργα και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.
Ηλεκτρονικά μέσα νέας τεχνολογίας- κάμερες σε λειτουργία σε μεγάλο μέρος του οδικού άξονα.
Θεσμοθέτηση συμβολικού επιδόματος γιά τούς αστυνομικούς που βρίσκονται 24 ώρες της ημέρας στούς δρόμους και περιπολούν με αυτοκίνητο, δίκυκλο ή πεζοί.


Όλα τα παραπάνω είναι απολύτως αναγκαία, γιά να μας οδηγήσουν από το ψέμα στην αλήθεια, από την δειλία στο θάρρος , από το δάκρυ στο χαμόγελο και τελικά από το θάνατο στη ζωή !

Ευθυμιάδης Πασχάλης
Υποψήφιος για το Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Θ.
και για Αντιπρόσωπος Θεσσαλονίκης στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Με το ψηφοδέλτιο της Ά.Σ.Π.Α.

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...