Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τροχαία Θεσσαλονίκης- Ώρα Μηδέν . Άρθρο του ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Πασχάλη

Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 09:19 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Ενώ πραγματοποιήθηκε η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη αναδιάρθρωση και στη Τροχαία Θεσσαλονίκης ,δεν επέφερε η εφαρμογή της βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού

της .

Η Τροχαία μία υπηρεσία προσεγμένη και οργανωμένη κατά το παρελθόν ,με υψηλές επιδόσεις σε επίπεδο αστυνόμευσης και προσφοράς στη πόλη , έχει μετατραπεί σε μία υπηρεσία από τις πιό προβληματικές του Νομού !
Το δείχνουν οι πρόσφατες εσωτερικές μεταθέσεις που είχαν αρνητικό πρόσημο ως προς το ανθρώπινο δυναμικό που ήρθε και έφυγε . 
Το δείχνουν τα παλιά μέσα , αυτοκίνητα και μηχανές, με τα οποία είναι εφοδιασμένη και οι λιγοστοί πλέον συνάδελφοι της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας , καλούνται να ανταπεξέλθουν σε πολυάριθμες προκλήσεις τροχονομικης αστυνόμευσης ,σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα αλλά και στο οδικό δίκτυο του νομού( παράνομες σταθμεύσεις , τροχαία ατυχήματα , γενική αστυνόμευση, διευκόλυνση κυκλοφορίας οχημάτων ) !
Πρόσθετα διατάσσονται μέτρα τροχαίας αστυνόμευσης περιφερειακής οδού και δικτύων ,που όμοια τους λαμβάνουν χώρα σε μεγάλες αργίες , περιόδους διακοπών Χριστουγέννων- Πάσχα και προκαλούν μεγάλη επιβάρυνση στο προσωπικό της υπηρεσίας . Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι οι καθημερινές υπηρεσίες ,πεζών τροχονόμων , περιπολικών , δικύκλων , γραμματειακής υποστήριξης, βγαίνουν εις πέρας χάρη στο φιλότιμο και την αγάπη των συναδέλφων προς την Τροχαία !


Τονίζουμε σε όλους τους τόνους, πώς πλέον αποτελεί αναγκαία συνθήκη ύπαρξης και ομαλής λειτουργίας της υπηρεσίας Τροχαίας, να γίνουν οι παρακάτω άμεσες ενέργειες :


1. Έγκαιρη ανακοίνωση της υπηρεσίας με σεβασμό στον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων ,βάζοντας τέλος σε πολύωρες υπηρεσίες που προκαλούν ακόμη και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων.


2. Ενίσχυση της με λειτουργικά οχήματα.


3. Στις έκτακτες μεταθέσεις εντός του μηνός Οκτωβρίου ,η Τροχαία να λάβει ικανοποιητικό αριθμό συναδέλφων προς ενίσχυση τής.


Η Φυσική ηγεσία οφείλει να σκύψει με ρεαλισμό και ενδιαφέρον στα προβλήματα της Τροχαίας , ώστε να δοθεί ένα τέλος στις αποχωρήσεις και να υπάρξει μία πραγματική αναδιοργάνωση τής υπηρεσίας , προς όφελος των συναδέλφων μας , προς όφελος του Σώματος , προς όφελος των πολιτών .

Ευθυμιάδης Πασχάλης


Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Θ.


Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.


Μέλος Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών "ΆΣΠΑ"

 

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...